Головні новини 15 листопада: рішення Путіна щодо ОРДЛО й причина Іловайської трагедії
Категорія
Політика
Дата публікації

Головні новини 15 листопада: рішення Путіна щодо ОРДЛО й причина Іловайської трагедії

Головні новини 15 листопада: рішення Путіна щодо ОРДЛО й причина Іловайської трагедії
Джерело:  online.ua

15 листопада Путін підписав указ про товарне зближення Росії з ОРДЛО, ТСК назвала головну причину Іловайської трагедії, а Лукашенко публічно пригрозив Євросоюзу — головні новини дня.

Джерело:  ONLINE.UA

1. Іноземна розвідка озвучила попередження Україні щодо намірів Путіна

Володимир Путін (фото — kremlin.ru)

Заступниця глави Міноборони України Ганна Маляр розповіла, що західна розвідка попередила офіційний Київ про "високу ймовірність дестабілізації" України з боку Росії вже цієї зими.

2. У Британії закликали готуватися до війни з Росією

Фото — unsplash.com

Очільник штабу оборони Великої Британії, генерал сер Нік Картер звернув увагу на те, що збройні сили країни повинні бути готові до війни з Росією.

3. Путін ухвалив нове рішення щодо ОРДЛО

Володимир Путін (фото — kremlin.ru)

Володимир Путін підписав указ про так звану гуманітарну допомогу самопроголошеним республікам Донбасу з формулюванням "до політичного врегулювання" ситуації.

4. Відступати нікуди — Лукашенко публічно пригрозив ЄС

Олександр Лукашенко (фото — kremlin.ru)

Олександр Лукашенко публічно звернувся до влади Європейсього Союзу. Нелегітимний президент республіки пригрозив, що жорстко відповість на санкції блоку за створення міграційної кризи.

5. Пандемія коронавірусу може спровокувати нову епідемію

Фото — unsplash.com

ВООЗ та Центри з контролю та профілактики захворювань США (CDC) ніколи не приховували, що саме пандемія коронавірусу завдала потужного удару не тільки по плановій медичній допомозі, а й по рутинній вакцинації дітей та дорослих. Саме через це світ може зіткнутися з новою серйозною проблемою, оскільки колективний імунітет проти кору став невпинно знижуватися.

6. "Cлуги народу" визначилися з кандидатурою на посаду глави партії

Олена Шуляк (фото — facebook.com/ShuliakOlena)

Після складення повноважень голови партії «Слуга народу» Олександр Корнієнко запропонував кандидатуру Олени Шуляк для заміщення його на цій посаді.

7. ТСК назвала головну причину Іловайської трагедії

Фото — facebook.com/GeneralStaff.ua

Тимчасова слідча комісія українського парламенту озвучила висновок, що Іловайська трагедія підштовхнула нашу країну до Мінських домовленостей, а призвела до неї неналежна організація оборони країни.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?