Головні новини 15 січня: пропозиція Путіну від НАТО й США та новий привід для вторгнення РФ
Категорія
Політика
Дата публікації

Головні новини 15 січня: пропозиція Путіну від НАТО й США та новий привід для вторгнення РФ

Головні новини 15 січня: пропозиція Путіну від НАТО й США та новий привід для вторгнення РФ
Джерело:  online.ua

15 січня у Байдена поставили жорсткий ультиматум РФ щодо України, США та НАТО звернулися з пропозицією до Путіна, а розвідка заявила про новий привід для вторгнення Росії — головні новини дня.

Джерело:  ONLINE.UA

1. У Сенаті США закликають ввести персональні санкції проти Путіна

Фото — unsplash.com

Сенатор-республіканець Марко Рубіо представив новий документ, який пропонує ввести персональні потужні санкції проти очільника Кремля Володимира Путіна у разі нового вторгнення в Україну.

2. У Байдена поставили жорсткий ультиматум Путіну щодо України

Володимир Путін (фото — kremlin.ru)

Офіційна представниця Білого дому Джен Псакі звернула увагу на те, що розвиток ситуації навколо України залежить від вибору очільника Кремля Володимира Путіеа між дипломатичними переговорами і санкціями.

3. США та НАТО звернулися з пропозицією до Путіна стосовно України

Володимир Путін (фото — kremlin.ru)

Команда американського лідера Джо Байдена та керівництво НАТО заявили про готовність до нової зустрічі з представниками російської влади в рамках дипломатичного діалогу щодо деескалації навколо України.

4. Розвідка України заявила про новий привід для вторгнення РФ

Фото — facebook.com/mod.mil.rus

15 січня Головне управління розвідки України офіційно попередило про новий привід, який команда російського президента Володимира Путіна може використати для вторгнення в нашу країну.

5. Іноземні експерти попереджають українців про серйозні провокації РФ

Фото — unsplash.com

Американські фахівці почали бити на сполох через нові заплановані провокації РФ — згідно з їхніми прогнозами, після масштабної кібератаки на сайти України можливі серйозніші атаки, які можуть зіпсувати життя простих громадян.

6. Євросоюз визначив 10 головних принципів щодо Росії

Фото — unsplash.com

Шеф європейської дипломатії Жозеп Боррель офіційно заявив, що глави міністерств закордонних справ країн Євросоюзу нарешті визначили 10 ключових принципів у взаємодії з владою РФ.

7. В Україні озвучили попередження після перемовин Росії та НАТО

Фото — facebook.com/NATO

Очільниця місії України при Альянсі Наталія Галібаренко звертає увагу на те, що загроза російського вторгнення РФ не зменшилась після того, як керівництво НАТО відповіло відмовою на ультимативні вимоги команди очільника Кремля Володимира Путіна.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?