Головні новини 15 жовтня: нове розслідування щодо Зеленського та бустерна вакцинація в Україні
Категорія
Україна
Дата публікації

Головні новини 15 жовтня: нове розслідування щодо Зеленського та бустерна вакцинація в Україні

Головні новини 15 жовтня: нове розслідування щодо Зеленського та бустерна вакцинація в Україні
Джерело:  online.ua

15 жовтня стало відомо, що Володимир Зеленський і Сергій Шефір хотіли незаконно вивести активи з банку Курченка, Ляшко прокоментував ймовірність бустерної вакцинації в Україні, а Київ та ЄС спільно відреагували на нову агресивну витівку Росії в Криму — головні новини дня.

Джерело:  ONLINE.UA

1. Україна різко відповіла на звинувачення Путіна щодо газу

Володимир Путін (фото — kremlin.ru)

Генеральний директор Оператора ГТС Сергій Макогон заявив, що Українська газотранспортна система готова нарощувати обсяги транзиту газу з Росії до Європи.

2. Нафтогаз звернувся до ЄС з проханням стосовно Північного потоку-2

Фото — gas.ua

НАК "Нафтогаз України" звернулася до керівництва Європейської комісії з проханням приєднатися як третій стороні до дебатів щодо сертифікації скандального російського газогону "Північного потоку — 2".

3. Зеленський і Шефір хотіли незаконно вивести активи з банку Курченка

Володимир Зеленський та Сергій Шефір (фото — колаж)

Українським журналістам вдалося дізнатися, що компанії-боржники Брокбізнесбанку під час його ліквідації підписували з Володимиром Зеленським і Сергієм Шефіром угоди, аби вивести з-під застави вартісне майно.

4. Україна та ЄС спільно відреагували на нову агресивну витівку Росії в Криму

Фото — відкриті джерела

У МЗС України виступили з жорсткою заявою щодо проведення російським агресором перепису населення в окупованому Криму — відповідну позицію підтримали офіційно в Євросоюзі.

5. Ляшко прокоментував ймовірність бустерної вакцинації в Україні

Віктор Ляшко (фото — facebook.com)

15 жовтня очільник Міністерства охорони здоров’я Віктор Ляшко заявив, що в Україні, найімовірніше, буде введена бустерна вакцинація проти коронавірусу.

6. Польща вирішила будувати стіну на кордоні за шалену суму

Фото — pixabay.com

Влада Польщі підтвердила план будівництва стіни на кордоні з Білоруссю — на це офіційна Варшава планує витратити 1,6-млрд злотих (350 мільйонів євро).

7. Прем'єр Словенії обізвав євродепутатів "ляльками Сороса"

Янез Янша (фото — facebook.com/janezjansaSDS)

В Євросоюзі спалахнув новий гучний скандал після того, як прем’єр-міністр головуючої в ЄС Словенії Янез Янша написав у Twitter, що деякі європейські депутати є "ляльками Сороса".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?