Головні новини 16 листопада: проблеми Північного-потоку-2 й рекордний ріст вартості проїзду в Києві
Категорія
Політика
Дата публікації

Головні новини 16 листопада: проблеми Північного-потоку-2 й рекордний ріст вартості проїзду в Києві

Головні новини 16 листопада: проблеми Північного-потоку-2 й рекордний ріст вартості проїзду в Києві
Джерело:  online.ua

16 листопада Німеччина зупинила сертифікацію Північного потоку-2 й назвала причину, влада заявила, що у Києві рекордно зросте вартість проїзду в громадському транспорті, а Між Вірменією та Азербайджаном спалахнув новий конфлікт — головні новини дня.

Джерело:  ONLINE.UA

1. Британія вимагає у союзників вибрати між Україною та російським газом

Борис Джонсон (фото — flickr.com)

Лідер Великої Британії Борис Джонсон звернув увагу міжнародної спільноти на те, що Заходу незабаром доведеться вибирати між залежністю від російського газу та захистом України на тлі напруги на кордонах.

2. У Києві рекордно зросте вартість проїзду в громадському транспорті

Фото — KyivCityOfficial/1894

16 листопада Київська міська державна адміністрація заявила, що тепер ціна разового квитка в київскому транспорті становитиме 20 гривень.

3. ОП обмежить використання обіцяної тисячі за вакцинацію

Фото — flickr.com

Речник глави держави Сергій Никифоров повідомив, що тисячу гривень, яку український лідер Володимир Зеленський пообіцяв усім вакцинованим двома дозами проти коронавірусу, неможливо буде отримати готівкою на руки.

4. Між Вірменією та Азербайджаном спалахнув новий конфлікт

Фото — pixabay.com

16 листопада представники Вірменії та Азербайджану офіційно повідомили про загострення ситуації на спірній території, а також звинуватили одне одного в обстрілах та провокаціях.

 5. У ТКГ описали 9 сценаріїв оборони України під час ймовірного нападу РФ

Фото — flickr

В Офісі президента розробили дев’ять сценаріїв оборони від можливого наступу РФ, які забезпечені матеріально й організаційно та наразі щоденно вдосконалюються.

6. Німеччина дала Україні можливість заблокувати Північний потік-2

Фото — facebook.com/NaftogazGroup

Німецький регулятор все-таки дозволив НАК "Нафтогаз України" брати участь у процедурі сертифікації оператора "Північного потоку-2".

7. Німеччина зупинила сертифікацію Північного потоку-2 й назвала причину

Фото — flickr.com

Федеральне мережеве агентство ФРН тимчасово призупинило процес сертифікації компанії Nord Stream 2 AG як оператора російського газогону "Північний потік-2".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?