Головні новини 19 лютого: заява Байдена про рішення Путіна й мобілізація в ОРДЛО
Категорія
Політика
Дата публікації

Головні новини 19 лютого: заява Байдена про рішення Путіна й мобілізація в ОРДЛО

Головні новини 19 лютого: заява Байдена про рішення Путіна й мобілізація в ОРДЛО
Джерело:  online.ua

19 лютого Джо Байден заявив, що Путін ухвалив рішення про напад на Україну, в ОРДЛО оголосили мобілізацію, а РФ звинуватила ЗСУ в обстрілі Ростовської області — головні новини дня.

Джерело:  ONLINE.UA

1. Байден заявив про остаточне рішення Путіна щодо України

Джо Байден (фото — flickr.com)

Джо Байден запевнив міжнародну спільноту, що очільник Кремля Володимир Путін вже ухвалив остаточне рішення про повномашстабне вторгнення в Україну.

2. Ватажки російських найманців у ОРДЛО оголосили загальну мобілізацію

Фото — flickr.com

19 лютого ватажки бойовиків ОРДЛО, очільники терористичних організацій "ДНР" і "ЛНР" Денис Пушилін та Леонід Пасічник оголосили про загальну мобілізацію.

3. РФ почала звинувачувати Україну у обстрілі Ростовської області

Олександр Бастрикін (фото — facebook.com)

19 лютого очільник Слідчого комітету Росії Олександр Бастрикін доручив порушити кримінальну справу за фактом нібито влучення українського снаряду на територію Росії.

4. ЦОС прогнозує проведення локальних операцій РФ в Україні

Фото — facebook.com/mod.mil.rus

Експерти Центру оборонних стратегій, уважно проаналізувавши дані про дії Росії та ОРДЛО, дійшли висновку, що РФ може вдатися до проведення локальних операції на території України.

5. Ніхто не хотів їхати — як проходить "евакуація" населення з ОРЛО й що про це думають люди

Фото — flickr.com

Мешканка Луганська анонімно встигла розповісти українським журналістам, як пройшла ніч у місті, а також про те, як насправді прості люди ставляться до "евакуації" у Росію.

6. Віцепрезидентка США Гарріс розкрила сценарій гри Путіна проти України

Камала Гарріс (фото — flickr.com)

Віцепрезидентка Камала Гарріс під час виступу на Мюнхенській безпековій конференції заявила, що команда американського лідера Джо Байдена знає про план російського президента Володимира Путіна щодо агресії проти України.

7. Німецький канцлер Шольц розсварився з Путіним через Донбас

Олаф Шольц (фото — kremlin.ru)

Німецький канцлер Олаф Шольц під час Мюнхенської конференції з безпеки відверто зізнався, що розсварився з очільником Кремля Володимиром Путіним, коли доводив останньому, що події на Донбасі не є подібними до того, що відбувалося на Балканах у 90-х.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?