Головні новини 2 липня: скандал з підборами для жінок-військових й рішення РФ щодо Чорноморського флоту
Категорія
Україна
Дата публікації

Головні новини 2 липня: скандал з підборами для жінок-військових й рішення РФ щодо Чорноморського флоту

Головні новини 2 липня: скандал з підборами для жінок-військових й рішення РФ щодо Чорноморського флоту
Джерело:  online.ua

2 липня в Україні спалахнув новий гучний скандал після того, як стало відомо, що курсантки ЗСУ повинні будуть марширувати на параді до Дня Незалежності на підборах, Володимир Путін несподівано вивів в море весь Чорноморський флот, а УЄФА заблокувала квитки англійців на матч з Україною — головні новини дня.

Джерело:  ONLINE.UA

1. США і Британія озвучили гучні звинувачення ГРУ РФ

Фото — pixabay.com

Агентство національної безпеки США, ФБР, а також Національний центр Великої Британії з кібербезпеки офіційно звинуватили Головне розвідувальне управління РФ у сотнях кібератак проти американських та інших організацій з 2019 року.

2. Лютий треш: Рада вимагає пояснень від Міноборони після скандалу з військовим парадом

Фото — armyinform.com.ua

В парламенті України зажадали пояснень та вибачень від очільника Міноборони Андрія Тарана за намір показати жінок-військовослужбовиць на параді до 30-річчя незалежності України на підборах.

3. Міноборони України прокоментувало скандал з підборами для жінок-військових

Фото — armyinform.com.ua

В Україні спалахнув новий гучний скандал після того, як стало відомо, що курсантки ЗСУ повинні будуть марширувати на параді до Дня Незалежності на підборах. Група нардепів у Верховній Раді зажадала пояснень та вибачень від глава Міноборони Андрія Тарана, тому пресслужба обороного відомства вирішила відповісти на звинувачення та нарешті пояснити, що відбувається.

4. Путін несподівано вивів в море весь Чорноморський флот

Володимир Путін (фото — kremlin.ru)

Команда очільника Кремля Володимира Путіна робить усе можливе, щоб протидіяти навчанням "Сі Бриз – 2021". Так, українській розвідці вдалося дізнатися, що з метою спостереження за міжнародними маневрами російська влада вирішила вивести в море весь Чорноморський флот.

5. Кремль спростував підготовку зустрічі Зеленського з Путіним і дорікнув словами про росіян

Володимир Зеленський (фото — president.gov.ua)

У Кремлі стверджують, що не займаються розробкою майбутньої зустрічі президента РФ Володимира Путіна з президентом України Володимиром Зеленським.

6. У МОЗ розповіли про ідею вакцинації третьою дозою

Фото — kyivcity.gov.ua

У Міністерстві охорони здоров’я уточнили власну офіційну позицію з приводу ідеї щодо третього щеплення вакциною проти коронавірусу COVID-19.

7. УЄФА заблокувала квитки англійців на матч з Україною через штам Дельта

Фото — wikipedia.org

Керівництво УЄФА напередодні ухвалило рішення про анулювання всіх квитків англійських фанатів, за якими можна було відвідати матчі 1/ 4 фіналу Євро-2020 проти України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?