Головні новини 20 липня: фінальне рішення щодо Північного потоку-2 й скасування військового призову
Категорія
Україна
Дата публікації

Головні новини 20 липня: фінальне рішення щодо Північного потоку-2 й скасування військового призову

Головні новини 20 липня: фінальне рішення щодо Північного потоку-2 й скасування військового призову
Джерело:  online.ua

20 липня стало відомо, що команди Джо Байдена та Ангели Меркель готують фінальне рішення щодо Північного потоку-2, в Україні планують скасувати військовий призов, а Джефф Безос полетів в космос — головні новини дня.

Джерело:  ONLINE.UA

1. Київ оголосив про остаточний розворот від Росії разом з Грузією та Молдовою

Фото — president.gov.ua 


В Міністерстві закордонних справ заявили про остаточний розворот України, Грузії та Молдови від так званого “русского мира”, імперським епіцентром якого вважає себе Москва.

2. Байден екстрено відправив свою людину в Україну через Північний потік-2

Джо Байден (фото — flickr.com)

Член команди президента США Джо Байдена та радник Державного департаменту Дерек Чолле на цьому тижні побуває в Києві та Варшаві для обговорення питань відносин між країнами, а також питання стосовно скандального російського газогону "Північний потік-2".

3. Це війна — Лукашенко виступив з неочікуваною заявою

Олександр Лукашенко (фото — kremlin.ru)

Білоруський диктатор Олександр Лукашенко неочікувано для всіх охарактеризував ситуацію в сучасному світі словом "війна".

4. Байден та Меркель оголосять фінальне рішення щодо Північного потоку-2

Джо Байден та Ангела Меркель (фото — facebook.com/WhiteHouse)

Команди американського лідера Джо Байдена та німецької канцлерки Ангели Меркель найближчими днями оголосять про угоду щодо врегулювання їхньої давньої суперечки навколо скандального російського газогону "Північний потік-2".

5. В Україні скасують обов'язковий військовий призов

Фото — facebook.com/GeneralStaff.ua

Очільник президентської політичної сили "Слуга народу" Олександр Корнієнко повідомив, що в Україні незабаром скасують обов’язковий військовий призов та проведуть реформу військкомату.

6. Журналістам вдалося розкрити ще одну таємницю Путіна

Володимир Путін (фото — kremlin.ru)

Російським журналістам вдалося дізнатися, що поруч з резиденцією очільника Кремля Володимира Путіна в Ново-Огарьово, яка знаходиться під Москвою, триває масштабне будівництво, вартість якого коливається від 20 до 50 мільярдів рублів (270 — 670 млн доларів).

7. Мільярдер Джефф Безос полетів у космос — дивіться онлайн-трансляцію

Джефф Безос (фото — flickr.com)

Один із найбагатших людей планети Джефф Безос у вівторок, 20 липня, зі своєю компанією Blue Origin полетів у космос на борту своєї ракетно-капсульної системи New Shepard, процес транслювали у Youtube.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?