Головні новини 20 серпня: завершення розслідування щодо Медведчука й конфлікт між ОП та Кличком
Категорія
Україна
Дата публікації

Головні новини 20 серпня: завершення розслідування щодо Медведчука й конфлікт між ОП та Кличком

Головні новини 20 серпня: завершення розслідування щодо Медведчука й конфлікт між ОП та Кличком
Джерело:  online.ua

20 серпня команда Ірина Венедіктової завершила слідство щодо Медведчука та Козака, у Володимира Зеленського жорстко відреагували на слова Кличка про РНБО, а МОЗ назвало ймовірний пік захворюваності на COVID-19 в Україні — головні новини дня.

Джерело:  ONLINE.UA

1. Розвідка дізналася про плани бойовиків на День незалежності

Фото — slovoidilo.ua

20 серпня Головне управління розвідки офіційно повідомило, що проросійські сили на окупованих українських територіях запланували збори з військовозобов’язаними запасу на 24-28 серпня.

2. Команда Венедіктової завершила слідство щодо Медведчука та Козака

Віктор Медведчук та Тарас Козак (фото — з відкритих джерел)

Команда очільниці Офісу генпрокурора Ірини Венедіктової нарешті завершила розслідування стосовно народних депутатів Віктора Медведчука і Тараса Козака, які підозрюються в державній зраді та розграбуванні національних цінностей.

3. У Зеленського жорстко відреагували на слова Кличка про РНБО

Віталій Кличко (фото — facebook.com/Vitaliy.Klychko)

Команда українського лідера Володимира Зеленського вважає відмовками причини неявки на засідання РНБО, озвучені міським головою Києва Віталієм Кличком.

4. Можуть зрости ціни на газ — Зеленський озвучив попередження українцям

Володимир Зеленський (фото — president.gov.ua)

Український лідер Володимир Зеленський звернув увагу на те, що Україна повинна використати час до запуску газопроводу "Північний потік-2" для захисту своїх інтересів та економічної безпеки, оскільки цей скандальний проєкт несе багато ризиків для наших громадян.

5. Путін та Макрон провели термінові переговори щодо Донбасу

Володимир Путін та Еммануель Макрон (фото — kremlin.ru)

Очільник Кремля Володимир Путін, напередодні приїзду в Росію німецької канцлерки Ангели Меркель, провів телефонні перемовини з французьким лідером Еммануелем Макроном. Політики детально обговорили ситуацію на Донбасі.

6. Зеленський дорікнув Меркель через "загравання" з Росією

Володимир Зеленський (фото — president.gov.ua)

Український президент Володимир Зеленський звернув увагу на спробу федерального німецького уряду під очільництвом канцлерки Ангели Меркель “сидіти на двох стільцях” між Києвом і Москвою.

7. МОЗ назвало ймовірний пік захворюваності на COVID-19 в Україні

Фото — pixabay.com

Головний санітарний лікар Ігор Кузін звертає увагу на те, що в Україні кількість хворих на коронавірус поступово збільшується. Враховуючи цей фактор, в МОЗ попереджають, що пік захворюваності може бути вже восени.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?