Головні новини 20 вересня: результати виборів в Росії й смертельна стрілянина в Пермі
Категорія
Політика
Дата публікації

Головні новини 20 вересня: результати виборів в Росії й смертельна стрілянина в Пермі

Головні новини 20 вересня: результати виборів в Росії й смертельна стрілянина в Пермі
Джерело:  online.ua

20 вересня стало відомо, що п'ять політичних партій пройшли до Держдуми Росії за підсумками минулих виборів, в Пермі 18-річний хлопець влаштував смертельну стрілянину у виші, а Кабмін пролонгував адаптивний карантин в Україні до кінця року — головні новини дня.

Джерело:  ONLINE.UA

1. В Держдуму РФ проходять 5 партій

Фото — facebook.com/dumagov

20 вересня очільниця Центрвиборчкому РФ Елла Памфілову під час брифінгу офіційно повідомила, що п’ять політичних партій проходять до Державної думи Росії за підсумками минулих виборів.

2. У Росії невідомий влаштував стрілянину в університеті

Фото - скриншот

У результаті стрілянини в Пермському державному національному дослідницькому університеті в Росії, за уточненими даними, загинули 6 осіб, постраждали понад два десятки осіб.

3. Кабмін пролонгував адаптивний карантин в Україні до кінця року

Фото — pxhere.com

В українському уряді у понеділок, 20 вересня, було ухвалено рішення про пролонгування режиму карантинних обмежень у країні до 31 грудня 2021 року.

4. Командувач ООС попередив про ризики повномасштабного вторгнення Росії в Україну

Сергій Наєв (фото — flickr)

Об’єднання двох факторів — проведення білорусько-російських навчань на кордоні з Україною і загострення на Донбасі свідчить про те, що Росія цілеспрямовано нагнітає ситуацію в Україні.

5. МЗС розкрило головну мету Зеленського на Генасамблеї ООН

Володимир Зеленський (фото — president.gov.ua)

У Міністерстві закордонних справ вважають, що візит президента Володимира Зеленського на заходи Генасамблеї ООН буде кроком для консолідації міжнародної підтримки України.

6. Брюссель б'є на сполох через можливість виходу Польщі із ЄС

Дональд Туск (фото — wikipedia.org)

Очільник "Європейської народної партії" Дональд Туск запропонував правлячій польській політичній силі "Право і справедливість" внести в Конституцію положення, яке унеможливить вихід Польщі з ЄС без рішення абсолютної більшості у парламенті.

7. ЄС озвучив попередження Путіну після "виборів" в РФ

Володимир Путін (фото — kremlin.ru)

20 сентября представитель Европейской комиссии Петер Стано обратил внимание на то, что выборы в России происходили с многочисленными нарушениями.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?