Головні новини 22 жовтня: конфлікт Путіна та НАТО й смерть українки в Голлівуді
Категорія
Україна
Дата публікації

Головні новини 22 жовтня: конфлікт Путіна та НАТО й смерть українки в Голлівуді

Головні новини 22 жовтня: конфлікт Путіна та НАТО й смерть українки в Голлівуді
Джерело:  online.ua

22 жовтня генсек НАТО поставив Путіна на місце після погроз Україні, влада Києва визначилася з головними обмеженнями у столиці, а актор Алек Болдуін випадково вбив українку Галину Хатчінс під час зйомок фільму — головні новини дня.

Джерело:  ONLINE.UA

1. Путін б'є на сполох через "відкриття дверей НАТО для України"

Володимир Путін (фото — kremlin.ru)

Очільник Кремля Володимир Путін публічно зізнався, що вступ України в НАТО — це проблема, яка вкрай хвилює офіційну Москву.

2. Влада Києва визначилася з головними обмеженнями у столиці

Фото — pixabay.com

Київська влада розглядає варіант переведення шкіл на дистанційне навчання, або запровадження додаткових канікул, а також введення обмежень на перевезення пасажирів та роботу різних закладів у столиці у випадку переходу міста у "червону" зону.

3. Путін озвучив свої плани на Північний потік-2

Володимир Путін (фото — kremlin.ru)

Російський глава Володимир Путін офіційно повідомив, що його команда готова почати поставки газу по "Північному потоку-2" на наступний день після отримання відповідного дозволу від німецького регулятора.

4. Перша країна у світі готова оголосити надзвичайний стан через газову кризу

Фото — coe.int

22 жовтня прем’єр-міністерка Молдови Наталія Гаврилиця офіційно повідомила, що в країні оголосять надзвичайний стан через газову кризу.

5. Генсек НАТО поставив Путіна на місце після погроз Україні

Єнс Столтенберг (фото — nato.int)

22 жовтня очільник НАТО Єнс Столтенберг публічно звернувся до російського президента Володимира Путіна після його останніх заяв та погроз на адресу офіційного Києва.

6. Литва звернулася до ЄС з пропозицією щодо України

Гітанас Науседа (фото — president.gov.ua)

Лідер Литви Гітанас Науседа заявив, що офіційний Брюссель має запропонувати Україні, Грузії та Молдові можливість повної інтеграції до єдиного ринку.

7. Актор Алек Болдуін вбив українку під час зйомок фільму

Галина Хатчінс (фото — instagram.com)

Відомий голлівудський актор Алек Болдуін на знімальному майданчику випадково застрелив із пістолета жінку-оператора і поранив режисера. В результаті нещасного випадку загинула українка Галина Хатчінс.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?