Головні новини 26 жовтня: перші ЗРК NASAMS для України та ядерні випробовування у Росії
Категорія
Україна
Дата публікації

Головні новини 26 жовтня: перші ЗРК NASAMS для України та ядерні випробовування у Росії

Головні новини 26 жовтня: перші ЗРК NASAMS для України та ядерні випробовування у Росії
Джерело:  online.ua

Сенат Польщі визнав владу РФ терористичним режимом, в Україні розгорнуть перші ЗРК NASAMS, а у Кремлі заявили про проведення ядерних випробувань — головні новини 26 жовтня в Україні та світі.

Джерело: ONLINE.UA

1. У Кремлі заявили про проведення ядерних випробувань

фото — facebook.com/mod.mil.rus

У Кремлі повідомили про проведення тренувальних пусків балістичних ракет із ядерними боєголовками в районі полігону "Кура" на Камчатці.

2. В ОП назвали гарантії перемоги у війні проти РФ

Андрій Єрмак (фото — president.gov.ua)

Керівник Офісу президента Андрій Єрмак наголосив, що Україна потребує більшої кількості зброї та систем ППО для перемоги у війні проти кремлівської армії та звільнення окупованих територій.

3. Сенат Польщі визнав владу РФ терористичним режимом

Фото — flickr.com

26 жовтня офіційно стало відомо, що Сенат Польщі одноголосно підтримав резолюцію про визнання влади Російської Федерації терористичним режимом.

4. В Україні готуються розгорнути перші ЗРК NASAMS

фото — wikimedia.org

В Україні незабаром розгнорнуть перші передані США ЗРК NASAMS для захисту неба від дронів, ракет та авіації російської армії.

5. Армія РФ отримала наказ втримати Сватове на Луганщині

Фото — facebook.com/GeneralStaff.ua

Речник Оперативного угруповання військ ЗСУ "Схід" Сергій Череватий повідомив, що військові російської окупаційної армії отримали наказ тримати оборону у Сватовому на Луганщині.

6. Російські військові жорстко обстріляли Оріхів на Запоріжжі

Фото — t.me/starukhofficial

Керівник Запорізької ОВА Олександр Старух повідомив, що російські військові протягом ночі на 26 жовтня обстрілювали місто Оріхів та село Преображенка з РСЗВ та із використанням запальних боєприпасів.

7. Більше не можна виключати членство України в НАТО — глава Мюнхенської конференції Гойсген

Фото — nato.int

На переконання очільника Мюнхенської конференції з безпеки Крістофа Гойсгена, повномасштабне вторгнення армії Російської Федерації в Україну кардинально змінило обставини щодо членства України в НАТО. Політик звернув увагу на те, що зараз цей варіант більше не можна відкидати та ігнорувати.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?