Головні новини 28 серпня: рішення Байдена щодо Зеленського й тріумф України на Паралімпіаді
Категорія
Україна
Дата публікації

Головні новини 28 серпня: рішення Байдена щодо Зеленського й тріумф України на Паралімпіаді

Головні новини 28 серпня: рішення Байдена щодо Зеленського й тріумф України на Паралімпіаді
Джерело:  online.ua

28 серпня Джо Байден ухвалив важливе рішення щодо допомоги українцям, в МОЗ заявили, що розривають контракт на постачання вакцин з Індії, а українська збірна завоювала одразу 5 золотих медалей у плаванні на Паралімпіаді в Токіо — головні новини дня.

Джерело:  ONLINE.UA

1. Білий дім оголосив фінальне рішення щодо зустрічі Зеленського і Байдена

Володимир Зеленський та Джо Байден (фото — колаж)

Американська влада офіційно повідомила, що зустріч президентів США та України Джо Байдена та Володимира Зеленського все ж таки відбудеться.

2. Україна розриває контракт на постачання вакцин з Індії — відома причина

Віктор Ляшко (фото — facebook.com)

Глава Міністерства охорони здоров’я Віктор Ляшко офіційно повідомив, що МОЗ почало розривати контракт щодо поставки протиковідних вакцин з індійською компанією Serum Institute of India.

3. Таких "прильотів" не було з 2017: ситуація на Донбасі стрімко загострюється

Фото — facebook.com/GeneralStaff.ua

Згідно з останніми даними, противник атакував зі забороненого озброєння житлові райони прифронтової Авдіївки на Донбасі.

4. Байден ухвалив важливе рішення щодо допомоги українцям

Джо Байден (фото — flickr.com)

Джо Байден підписав доручення виділити до 60 млн доларів на товари та послуги Міноборони США, що призначаються для безпекової допомоги Україні.

5. США уже почали мститися за теракт в Кабулі

Фото — defense.gov

Американські військові, реагуючи на масштабний теракт в Кабулі, завдали удару з дрона по одному з членів терористичної організації "Ісламська держава" — його вдалося ліквідувати.

6. Розвідка США опублікувала нові дані про походження коронавірусу

Фото — pixabay.com

Американська розвідка офіційно повідомила, що коронавірус, цілком ймовірно, не був розроблений як біологічна зброя. В США припускають, що мав місце лабораторний інцидент або зараження від тварини.

7. Паралімпіада-2020: Україна завоювала одразу 5 золотих медалей у плаванні

Максим Крипак (фото — скриншот відео)

Українська збірна змогла вибороти ще 5 золотих медалей на Іграх у Токіо завдяки плавцям Михайлу Сербіну (100 метрів на спині), Євгенію Богодайку (100 метрів брасом), Максиму Крипаку (100 метрів вільним стилем), Денису Дуброву (200 метрів у комплексному плаванні) та Єлизаветі Мерешко (100 метрів брасом).

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?