Головні новини 29 червня: пропозиція Байдена щодо РФ та рішення Ради про перезапуск ВККС
Категорія
Україна
Дата публікації

Головні новини 29 червня: пропозиція Байдена щодо РФ та рішення Ради про перезапуск ВККС

Головні новини 29 червня: пропозиція Байдена щодо РФ та рішення Ради про перезапуск ВККС
Джерело:  online.ua

29 червня Джо Байден озвучив нову пропозицію щодо співпраці з командою Володимира Путіна, Верховна Рада підтримала вирішальну роль міжнародних експертів у перезапуску ВККС, а біолог пояснив, чому від коронавірусу помирають вакциновані люди — головні новини дня.

Джерело:  ONLINE.UA

1. Британія пояснила втрату секретних документів про події в Криму

Фото — pixabay.com

Міністерство оборони Британії офіційно повідомило, що активно намагається з’ясувати, як секретні документи відомства, у тому числі щодо проходження судна HMS Defender біля Криму, опинилися на автобусній зупинці. Офіційний Лондон стверджує, що це була помилка.

2. Рада підтримала вирішальну роль міжнародних експертів у перезапуску ВККС

Фото — відкриті джерела

Парламент України ухвалив законопроєкт №3711-Д, який передбачає зміни до Закону "Про судоустрій і статус судді", відповідно до якого планується перезапуск Вищої кваліфікаційної комісії суддів за вирішальної ролі міжнародних експертів.

3. ЄС пригрозив новим потужним рішенням проти команди Путіна

Володимир Путін (фото — kremlin.ru)


Шеф європейської дипломатії Жозеп Боррель офіційно пригрозив в найближчі тижні підготувати варіанти додаткових санкцій проти Росії, відповідно до рекомендацій саміту Європейського Союзу.

4. Байден озвучив неочікувану пропозицію щодо Путіна та РФ

Джо Байден (фото — flickr.com)

Американський лідер Джо Байден неочікувано для всіх озвучив пропозицію, що офіційний Вашингтон може співпрацювати з командою очільника Кремля Володимира Путіна у питаннях боротьби зі змінами клімату та нерозповсюдження ядерної зброї.

5. Путін раптово направив до Сирії "ракети-вбивці авіаносців"

Володимир Путін (фото — kremlin.ru)

Очільник Кремля Володимир Путін направив винищувачі РФ, озброєні новою гіперзвуковою "ракетою-вбивцею авіаносців", на базу в Сирії для спостереження за ударною групою британського флоту у східному Середземномор’ї на чолі з авіаносцем HMS Queen Elizabeth.

6. Біолог пояснив, чому вакциновані люди помирають від COVID-19

Фото — pixabay.com

У зв’язку зі стрімким поширення штаму Дельта в різних куточках планети надходить все більше тривожних новин про те, що серед померлих велика частка вакцинованих людей. Зокрема, чимало таких звісток надходить із Британії. Біолог Олександр Панчин вирішив пояснити, що насправді відбувається.

7. Україна — Швеція. Де і коли дивитися матч 1/8 фіналу Євро-2020

Фото — facebook.com/zbirna.ua

У вівторок, 29 червня, в шотландському Глазго 29 на стадіоні Хемпден Парк пройде матч 1/8 фіналу Євро-2020 між Україною та Швецією. Українці вперше вийшли в плей-офф чемпіонатів Європи з футболу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?