Головні новини 29 квітня: РФ можуть відключити від SWIFT, злита розмова Суркова і Медведчука
Категорія
Політика
Дата публікації

Головні новини 29 квітня: РФ можуть відключити від SWIFT, злита розмова Суркова і Медведчука

Головні новини 29 квітня: РФ можуть відключити від SWIFT, злита розмова Суркова і Медведчука
Джерело:  online.ua

29 квітня Європейський Союз знайшов потужний інструмент для захисту України від нападу РФ, в мережу злили розмову Медведчука і Суркова про Донбас, Зеленський затвердив важливе рішення РНБО про децентралізацію — головні новини дня, що минає.

Джерело:  ONLINE.UA

1. В мережу злили розмову Медведчука і Суркова про Донбас

Віктор Медведчук та Владислав Сурков (фото — колаж)

У мережу злили нову ймовірну розмову проросійського депутата Віктора Медведчука та колишнього радника президента Росії Владислава Суркова за 2014 рік.

2. Зеленський затвердив важливе рішення РНБО про децентралізацію

Володимир Зеленський (фото — president.gov.ua)

Український президент Володимир Зеленський надав чинність рішенню Ради національної безпеки “Про заходи державної регіональної політики на підтримку децентралізації влади”.

3. ЄС знайшов потужний інструмент для захисту України від нападу РФ

Фото — swift.smugmug.com

29 квітня Європейський парламент ухвалив резолюцію, в якій описаний механізм впливу на Росію у разі військового вторгнення в Україну.

4. У Путіна публічно пригрозили Чехії та Болгарії

Володимир Путін (фото — kremlin.ru)

Команда російського президента Володимира Путіна пригрозила, що офіційна Москва не буде терпіти ставлення, яке демонструють Чехія та Болгарія.

5. На Заході назвали "зрадою" звільнення Коболєва з Нафтогазу

Андрій Коболєв (фото — naftogaz.com)

Міжнародні гравці, які є партнерами офіційного Києва, сприйняли те, в який спосіб звільнили очільника НАК "Нафтогаз" Андрія Коболєва, як "зраду" та "дискредитацію західних стандартів.

6. У Зеленського попередили про повернення військ РФ до кордонів України

Фото — facebook.com/mod.mil.rus

Член команди глави держави Володимира Зеленського та радник української делегації в Тристоронній контактній групі щодо Донбасу Олексій Арестович нагадав, що нещодавно влада РФ заявила про відведення своїх військ від кордонів України. Однак, за словами політика, вони невдовзі знову туди повернуться.

7. Кравчук анонсував нові домовленості про великоднє перемир'я на Донбасі

Леонід Кравчук (фото — facebook.com/1leonidkravchuk)

Голова української делегації у Тристоронній контактній групі Леонід Кравчук Заявив про уточнення Києва щодо нових пропозицій про великоднє перемир’я.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?