Головні новини 30 липня: рішення США щодо України й повернення Чауса
Категорія
Україна
Дата публікації

Головні новини 30 липня: рішення США щодо України й повернення Чауса

Головні новини 30 липня: рішення США щодо України й повернення Чауса
Джерело:  online.ua

30 липня НБУ озвучив прогноз щодо падіння економіки України й назвав головну причину, Палата представників США ухвалила важливе рішення щодо України, а суддю Миколу Чауса знайшли в одному спідньому у Вінницькій області — головні новини дня.

Джерело:  ONLINE.UA

1. Суддю Чауса знайшли в одному спідньому у Вінницькій області

Микола Чаус (фото — facebook.com/nikolay1966) 

30 липня колишнього суддю Миколу Чауса, якого цьогоріч в квітні викрали невідомі, знайшли в одній лише спідній білизні у селі на Вінниччині.

2. У Раді прокоментували чутки про відставку очільника Міноборони Тарана

Андрій Таран (фото — mil.gov.ua)

Представники Верховної Ради повідомляють, що очільника Міністерства оборони Андрія Тарана поки не звільнятимуть з посади.

3. НБУ прогнозує падіння економіки України й назвав головну причину

Кирило Шевченко (фото — facebook.com/NationalBankOfUkraine)

Керівництво Національного банку оцінило втрати від можливого локдауну через розповсюдження штаму коронавірусу "Дельта" в Україні.

4. Лукашенко зізнався, що без роздумів пустить у Білорусь російські війська

Олександр Лукашенко 

Білоруський диктатор Олександр Лукашенко оголосив про повну готовність допустити на територію республіки тисячі російських військовослужбовців.

5. Палата представників США ухвалила важливе рішення щодо України

Фото — pixabay.com

Палата представників США підтримала законопроєкт про фінансування Держдепартаменту в 2022 році зі збільшенням розміру допомоги Україні та поправкою щодо санкцій проти скандального російського газогону "Північний потік-2".

6. Італія відкривається для українських туристів, однак є умови

Фото — pixabay.com

З 31 липня Італія відкривається для туристів із України, однак з умовою перебування в самоізоляції протягом п’яти днів після прибуття.

7. У Туреччині лісові пожежі перекинулися на готелі з туристами — Україна відреагувала

Фото — скриншот відео

Влада Туреччини екстрено повідомляє, що в провінції Мугла лісові пожежі підійшли впритул до кількох готелів — у зв’язку з цим було ухвалене рішення тимчасово евакуювати туристів на пляж.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?