Головні новини 6 серпня: смерть зрадника Гури та успішні операції ЗСУ на Донбасі й Херсонщині
Категорія
Україна
Дата публікації

Головні новини 6 серпня: смерть зрадника Гури та успішні операції ЗСУ на Донбасі й Херсонщині

Головні новини 6 серпня: смерть зрадника Гури та успішні операції ЗСУ на Донбасі й Херсонщині
Джерело:  online.ua

Гауляйтер Нової Каховки Гура помер після замаху партизанів, ЗСУ провели успішні операції на Донбасі та Херсонщині, а армія РФ жорстко обстріляла Харків та Миколаїв — головні новини 6 серпня.

Джерело: ONLINE.UA

1. Гауляйтер Нової Каховки Гура помер після замаху партизанів

Віталій Гура (фото — відкриті джерела)

6 серпня стало відомо, що гауляйтер Нової Каховки Віталій Гура помер після замаху українських партизанів. Згідно з останніми даними, він помер дорогою до тимчасово окупованого Криму.

2. Армія РФ створила загрозу витоку радіації на Запорізькій АЕС

Фото — facebook.com/energoatom.ua

Представники компанії "Енергоатом" повідомили про пошкодження азотно-кисневу станції та об’єднаного допоміжного комплексу на Запорізькій АЕС після обстрілу кремлівською окупаційною армією 5 серпня.

3. Армія РФ жорстко обстріляла Харків та Миколаїв

Фото — facebook.com/MNS.GOV.UA

За інформацією керівника Харківської ОВА Олега Синєгубова, армія РФ із Бєлгорода випустила ракети по об’єктах цивільної інфраструктури у Харкові.

4. ЗСУ провели кілька успішних операцій на Донбасі та на Херсонщині

Фото — t-me-zsuwar

За інформацією ВМС ЗСУ, протягом минулої доби в результаті низки успішних операцій на Донеччині та на Херсонщині українські військові завдали значних втрат кремлівській окупаційній армії.

5. Армія РФ підготувала 25-тисячне угруповання для наступу на Миколаїв

Фото — facebook.com/DefenceIntelligenceofUkraine

За інформацією журналістів видання The Times, цілком ймовірно, що армія РФ готується розпочати масштабний наступ на Миколаїв та може задіяти до 25 тис військових на цьому напрямку.

6. Військові РФ планують показово судити українських військовополонених в Маріуполі

Фото — facebook.com/DefenceIntelligenceofUkraine

За інформацією представників міськради Маріуполя, кремлівська окупаційна армія готується влаштувати показове судилище над українськими військовополоненими захисниками міста.

7. Азербайджан захопив стратегічну висоту в Нагірному Карабаху

Фото — news.milli.az

Міністерство оборони Азербайджану офіційно повідомило про захоплення ще однієї стратегічної висоти в зоні карабаського конфлікту – гори Буздух.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?