Головні новини 7 серпня: нове загострення на Донбасі й перемоги України на Олімпіаді в Токіо
Категорія
Україна
Дата публікації

Головні новини 7 серпня: нове загострення на Донбасі й перемоги України на Олімпіаді в Токіо

Головні новини 7 серпня: нове загострення на Донбасі й перемоги України на Олімпіаді в Токіо
Джерело:  online.ua

7 серпня в результаті обстрілу проросійських сил на Донбасі загинув український воїн, в МОЗ пояснили, чи оголосять новий локдаун в Україні з 4 вересня та тріумфальні перемоги України на Олімпіаді в Токіо — головні новини дня.

Джерело:  ONLINE.UA

1. Над Україною зафіксували невідомий літак — ЗСУ екстрено підняли винищувач

Фото — facebook.com/kpszsu

Вранці 7 серпня у повітряному просторі Чернівецької області Збройні сили України зафіксували невідомий літак. З метою його перехоплення у небо підняли винищувач МіГ-29.

2. Чи оголосять новий локдаун в Україні з 4 вересня — відповідь МОЗ

Фото — pixabay.com

Керівництво МОЗ звертає увагу на те, що протягом останніх днів кількість хворих на коронавірус в Україні почала швидко зростати. Санлікар пояснив, чи планує влада оголошувати локдаун.

3. У Зеленського розповіли про плани на новий транш МВФ

Фото — pxhere.com

Член команди глави держави Володимира Зеленського та радник президента з економічних питань Олег Устенко повідомив, що офіційний Київ планує направити частину коштів Міжнародного валютного фонду в золотовалютні резерви Національного банку України, а також на стимулювання економічного розвитку в країні.

4. На Донбасі знову загострення — загинув боєць ЗСУ

Фото — facebook.com/GeneralStaff.ua

7 серпня офіційно стало відомо, що в результаті обстрілу проросійських сил біля населеного пункту Піски один український воїн загинув, ще одного окупанти поранили.

5. Олімпіада в Токіо: боксер Хижняк здобуває для України срібло

Олександр Хижняк (фото — noc-ukr.org)

7 липня офіційно стало відомо, що український боксер Олександр Хижняк зміг вибороти "срібло" на Олімпійських Іграх-2020 у вазі до 75 кг, програвши у фіналі представнику Бразилії, Еберту Соузі.

6. Україна виграла першу в історії командну медаль у артистичному плаванні на Олімпіаді в Токіо

Фото — noc-ukr.org

7 серпня українській збірній вдалося вибороти "бронзу" в командних змаганнях з артистичного плавання на Олімпіаді-2020 у Токіо.

7. Олімпіада в Токіо: Україна виборола срібло у каное-двійці

Людмила Лузан і Анастасія Четверікова (фото — facebook.com)

Українські веслувальниці Людмила Лузан і Анастасія Четверікова змогли вибороти четверте "срібло" для нашої країни на Олімпіаді-2020 в Токіо.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?