Головні новини 8 жовтня: вибух на Кримському мосту та арешти російських військових у Москві
Категорія
Україна
Дата публікації

Головні новини 8 жовтня: вибух на Кримському мосту та арешти російських військових у Москві

Головні новини 8 жовтня: вибух на Кримському мосту та арешти російських військових у Москві
Джерело:  online.ua

На Кримському мосту пролунав потужний вибух та спалахнула пожежа, у Москві розпочалися арешти військових, а ЗСУ успішно просуваються на Луганщині — головні новини 8 жовтня в Україні та світі.

Джерело: ONLINE.UA

1. В ОП прокоментували вибухи на Кримському мосту

Фото — t.me/u_now

За словами радника керівника Офісу президента Михайла Подоляка, вибух та пожежа на Кримському мосту вранці 8 жовтня — лише початок.

2. Кремль вже випустив методичку стосовно руйнування Кримського мосту

Фото — t me chp_crimea

У Кремлі у відповідь на ранкові вибухи та пожежу і часткове руйнування Кримського мосту вирішили у звичний спосіб приховати реальні масштаби руйнувань і випустили методичку для власних пропагандистів.

3. У Москві розпочалися арешти військових

Фото — omon-msk.ru

Головне управління розвідки Міноборони України повідомляє, що в Москві розпочалися арешти військових — наразі цим займається Росгвардія.

4. Військові РФ масовано обстріляли ракетами центр Харкова

Фото — facebook.com/MNS.GOV.UA

Керівник Харківської ОВА Олег Синєгубов повідомив, що протягом ночі 8 жовтня кремлівські окупаційні війська завдали 4 ракетні удари по Салтівському району Харкова.

5. ЗСУ продовжують успішний наступ на Луганщині

Фото — facebook.com/GeneralStaff.ua

За інформацією аналітиків з Інституту вивчення війни (ISW), українські військові продовжують успішний контрнаступ у напрямку Сватового на Луганщині.

6. Аксьонов заявив про відновлення руху Кримським мостом — люди все одно тікають

Фото — скриншот відео

За словами ватажка кримських окупантів Сергія Аксьонова, ввечері 8 жовтня відбулося відновлення руху через Кримський міст для легкових авто та автобусів.

7. Велика Британія розраховує на перемогу України у війні проти РФ вже до кінця року

Фото — facebook.com/GeneralStaff.ua

В уряді Великої Британії на тлі стрімкого та успішного контрнаступу ЗСУ почали вірити в те, що Україна зможе переможно завершити війну проти кремлівської окупаційної армії ще до кінця цього року.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?