Головні новини 9 листопада: удар Сенату по Північному потоку-2 й нові підозри у справах Майдану
Категорія
Україна
Дата публікації

Головні новини 9 листопада: удар Сенату по Північному потоку-2 й нові підозри у справах Майдану

Головні новини 9 листопада: удар Сенату по Північному потоку-2 й нові підозри у справах Майдану
Джерело:  online.ua

9 листопада стало відомо, що Сенат США готує новий удар по Північному потоку-2, Лукашенко звернувся до Путіна через стягнення польських військ до кордону Білорусі, а Генпрокуратура оголосила нові підозри у справах Майдану — головні новини дня.

Джерело:  ONLINE.UA

1. Черкаська область опинилася у "червоній" зоні поширення коронавірусу

Фото — unsplash.com

Державна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій відправила з 12 листопада Черкаську область у "червону" зону поширення коронавірусу.

2. Лукашенко звернувся до Путіна через стягнення польських військ до кордону Білорусі

Олександр Лукашенко (фото — kremlin.ru)

Олександр Лукашенко під час телефонних переговорів з очільником Кремля Володимиром Путіним заявив про своє "особливе занепокоєння" через стягнення на кордон регулярних військ Польщі у зв’язку з міграційною кризою.

3. Сенат США готує новий удар по Північному потоку-2

Фото — unsplash.com

В Сенаті США пропонують внести поправки до оборонного бюджету Штатів на 2022 фінансовий рік, які передбачатимуть санкції щодо компанії Nord Stream 2 AG, яка є оператором скандального російського газогону "Північний потік-2".

4. РФ перекидає танки до кордону з Україною — Bloomberg

Фото — facebook.com/mod.mil.rus

Іноземні журналісти оприлюднили нові дані, які підтверджують, що Росія стягує танки на полігон "Погоново" у Воронезькій області.

5. Справи Майдану. Генпрокуратура оголосила нові підозри

Фото — facebook.com/VenediktovaIryna

Прокурори Офісу ОГП та слідчі ДБР повідомили про зміну підозр у справі Майдану колишнім очільникам правоохоронних органів.

6. Зеленський анонсував старт нового напрямку "Великого будівництва"

Володимир Зеленський (фото — president.gov.ua)

9 листопада глава держави Володимир Зеленський офіційно повідомив, що в нашій країні стартує новий напрямок "Великого будівництва". За його словами, він стосуватиметься залізниці.

7. МОЗ розширило перелік професій з обов'язковою вакцинацією проти COVID-19

Фото — unsplash.com

9 листопада офіційно стало відомо, що керівництво МОЗ розширило список професій, які підлягають обов’язковій вакцинації проти коронавірусу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?