Головні новини ночі: формування угруповання військ Білоруссю та РФ й будівництво другої "Мрії"
Категорія
Україна
Дата публікації

Головні новини ночі: формування угруповання військ Білоруссю та РФ й будівництво другої "Мрії"

Головні новини ночі: формування угруповання військ Білоруссю та РФ й будівництво другої "Мрії"
Джерело:  online.ua

Білорусь разом з Росією формує угруповання військ, ДП "Антонов" підтвердило будівництво другої "Мрії", а ЗСУ розповіли про нові успіхи на полі бою — головні новини ночі ночі та ранку 8 листопада.

Джерело: ONLINE.UA

1. Білорусь разом з Росією формує угруповання військ – Генштаб

Фото — telegram.org

У Білорусі спільно з росіянами триває формування угруповання військ. Також Республіка Білорусь й надалі підтримує збройну агресію Російської Федерації проти України, надаючи РФ інфраструктуру, територію та повітряний простір.

2. ЗСУ уразили 17 районів зосередження особового складу і 5 пунктів управління армії РФ

Фото — АрміяInform

Наші захисники відбили ворожі атаки, а також авіація уразила 17 районів зосередження особового складу, а наземні війська – 5 пунктів управління ворога та інші важливі об’єкти противника.

3. Рада Європи вперше за 17 років скличе саміт через війну в Україні

Фото — unsplash.com

Прем’єр-міністерка Ісландії Катрін Якобсдоттір офіційно підтвердила, що Рада Європи вирішила скликати свій четвертий в історії саміт, приводом для якого стало повномасштабне вторгнення Росії в Україну, у травні 2023 року. За попередніми даними, він відбудеться у Рейк’явіку.

4. "Антонов" підтвердив будівництво другого літака "Мрія"

Фото — antonov.com

Україна уже розпочала будівництво другого літака Ан-225 «Мрія» замість того, який знищила армія Російської Федерації під час бойових дій у Гостомелі.

5. "Кухар Путіна" Пригожин де-факто визнав втручання у вибори у США

Євген Пригожин (фото — з відкритих джерел)

Засновник ПВК "Вагнер" та поплічник Путіна Євген Пригожин нарешті відреагував на звинувачення про причетність до втручання у вибори у США та де-факто визнав, що стоїть за такою діяльністю.

6. Росіяни усіляко намагаються змусити жителів Херсонщини покинути область

Фото — president.gov.ua

Як вдалося дізнатися українським військовим, російські загарбники почали відключати мешканцям захопленої Херсонської області зв’язок та світло, щоб змусити українців виїхати через непридатні для життя умови.

7. Кривавий Місяць 8 листопада — де можна буде побачити затемнення

Фото — unsplash.com

8 листопада 2022 року Сонце, Земля та Місяць стануть на одну лінію — відбудеться повне місячне затемнення. Це доволі рідкісне явище. Наступний раз насолодитися ним можна буде лише за 2,5 роки.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?