Головні новини ночі: вибори президента Казахстану та удар Ірану по Іраку
Категорія
Україна
Дата публікації

Головні новини ночі: вибори президента Казахстану та удар Ірану по Іраку

Головні новини ночі: вибори президента Казахстану та удар Ірану по Іраку
Джерело:  online.ua

Іран завдав ракетного удару по Іраку, Токаєв перемагає на виборах президента Казахстану, а ЗСУ вдарили по 8 районах зосередження ворога — головні новини ночі та ранку 21 листопада в Україні та світі.

Джерело: ONLINE.UA

1. Токаєв перемагає на виборах президента Казахстану — екзит-поли

Касим-Жомарт Токаєв (фото — akorda.kz)

За словами іноземних журналістів, чинний глава Казахстану Касим-Жомарт Токаєв перемагає на виборах президента країни — це підтверджують дані трьох екзит-полів.

2. Іран завдав ракетного удару по Іраку 

Фото - скриншот

Цієї ночі Іран завдав ракетного удару по Іраку. Повідомляють, що було обстріляно штаб-квартиру курдів у провінціях Ербіль та Сулейманія. Також був атакований табір біженців у місті Бахірка, є жертви.

3. ЗСУ вдарили по 8 районах зосередження ворога

Фото — facebook.com/GeneralStaff.ua

Збройні сили відбили ворожі атаки на Луганщині та Донеччині, а також з неба і землі вдарили по позиціях і районах зосередження ворога.

4. Зеленський: Росія вже випустила по Україні понад 4700 ракет

Володимир Зеленський (фото — president.gov.ua)

За словами українського лідера Володимира Зеленського, з початку повномасштабного вторгнення Росія застосувала проти України понад 4700 ракет.

5. Польща та Фінляндія вимагають конфіскувати активи РФ у ЄС на користь України

Санна Марін та Матеуш Моравецький (фото — колаж)

Польський прем’єр Матеуш Моравецький знову запропонував конфіскувати активи Росії в Європейському Союзі на користь України — його пропозицію публічно підтримала прем’єрміністерка Фінляндії Санна Марін.

6. Росія планує влаштувати теракти у Білорусі – розвідка

Фото — facebook.com/DefenceIntelligenceofUkraine

Як вдалося дізнатися українським розвідникам, російські спецслужби мають намір влаштувати провокації на об’єктах критичної інфраструктури у Білорусі, зокрема на білоруській АЕС.

7. Пентагон попереджає про ймовірність початку ери ядерного розповсюдження

Ллойд Остін (фото — flickr.com)

Як вважає очільник Міністерства оборони США Ллойд Остін, вторгнення Росії в Україну може підштовхнути автократів з різних куточків світу до гонки з розробки ядерної зброї. Глава Пентагону звертає увагу на те, що це потенційно може призвести до небезпечної ери ядерного розповсюдження.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?