Головні новини ранку: вибух на дитмайданчику у Рівному та атака "Шахедів" на Вінниччині
Категорія
Світ
Дата публікації

Головні новини ранку: вибух на дитмайданчику у Рівному та атака "Шахедів" на Вінниччині

Головні новини ранку: вибух на дитмайданчику у Рівному та атака "Шахедів" на Вінниччині
Джерело:  online.ua

У Рівному чоловік кинув на дитмайданчик гранату, постраждали люди. На Вінниччині росіяни під час повітряної тривоги атакували область "Шахедами". РФ в ООН проголосувала за резолюцію про засудження неонацизму, де засуджуються дії самої РФ. ЗСУ ліквідували понад 500 «мобілізованих» зеків з колоній РФ. Ілон Маск звільним половину співробітників Твіттер, на нього подали позов до суду.

Джерело: online.ua

1. Чоловік кинув гранату на дитмайданчик у Рівному – постраждало 5 людей

Фото: t.me/NPU_Rivne

Пізно ввечері 4 листопада у Рівному чоловік кинув боєприпас на дитячому майданчику, постраждали 5 осіб, серед яких дитина й поліцейський. Поліціянти виявили двох людей, які можуть бути причетні до цього злочину.

2. Війська РФ атакували Вінниччину "Шахедами" – голова ОВА

Фото: UkraineMediaCenterKyiv

Голова військової адміністрації Вінниччини Сергій Борзов повідомив, що росіяни під час повітряної тривоги атакували область "Шахедами".

3. РФ в ООН проголосувала за резолюцію із засудженням себе самої

Сергій Кислиця (фото — facebook.com/sergiy.grau)

Постійний представник України при ООН Сергій Кислиця повідомив, що в резолюцію Росії про засудження неонацизму внесли поправку, якою фактично засуджується агресія РФ. в резолюцію венсли поправку: "Генеральна Асамблея ООН з тривогою відзначає спроби Росії виправдати її територіальну агресію проти України нібито підставами викорінення неонацизму та підкреслює, що використання терміну "неонацизм" з метою виправдання територіальної агресії серйозно підриває справжні зусилля з протидії неонацизму".

4. ЗСУ ліквідували понад 500 «мобілізованих» зеків з колоній РФ – ЗМІ

Фото — facebook.com/GeneralStaff.ua

The Insider повідомляє, що це 12-та частина від усіх ув'язнених, завербованих у ПВК «Вагнер» (близько шести тисяч осіб) та чверть – від відправлених до зони бойових дій (2 036 осіб). Загалом вдалося верифікувати понад 200 листів за підписом одного з керівників ПВК «Вагнер» Андрія Трошева зі співчуттям сім'ям найманців, набраних у російських колоніях.

5. Ілон Маск звільнив за день 50% персоналу Twitter – працівники звернулися до суду

Ілон Маск (фото — flickr.com)

За 4 листопада новий власник соцмережі Ілон Маск вільнив 50% співробітників, відомо, що працівники подали до суду. Загалом у Twitter працювало близько 7500 осіб.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?