Головний герой “Дюни” поділився першими фото зі зйомок фільму “Вонка”
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Головний герой “Дюни” поділився першими фото зі зйомок фільму “Вонка”

Головний герой “Дюни” поділився першими фото зі зйомок фільму “Вонка”
Джерело:  online.ua

Номінований на «Оскар» актор Тімоті Шаламе в соціальних мережах поділився фотографією в костюмі героя другої кіноверсії такого улюбленого серед публіки творіння Роальда Даля. На знімальному майданчику фільму він постав одягнений в фірмовий шоколадно-коричневий циліндр персонажа, бордове оксамитове пальто і різнобарвний шарф.

Джерело: Instagram  Тімоті Шаламе

На другому зображенні крупним планом показано його руку, що тягнеться до тростини Вонки з мідною ручкою, з якої виходить невелика подарункова коробка.

«Очікування жахливе, сподіваюся, воно триватиме ... WONKA», - підписав зображення Шаламе, цитуючи знамениту фразу Джина Уайлдера з мюзиклу 1971 року «Віллі Вонка і шоколадна фабрика».

Хоча сюжет «Вонки» тримається в секреті, на сайті IMDB йдеться, що приквел Warner Bros. буде відбуватися за багато років до подій роману Роальда Даля «Чарлі і шоколадна фабрика» 1964 року і буде присвячений ранньому життю Віллі Вонки. Нагадаємо, Warner Bros є підрозділом WarnerMedia.

Фільм «Вонка», знімальну команду якого очолить режисер «Паддінгтона» Пол Кінг, планується до випуску в березні 2023 року. У його зоряному складі числяться також Саллі Хокінс, Роуен Аткінсон, Олівія Колман і Джим Картер.

Шаламе найбільш відомий за роллю Еліо Перлмана в драмі Луки Гуаданьїно 2017 року про повноліття «Клич мене своїм ім'ям». За свою гру він був номінований на премію Оскар за кращу чоловічу роль.

Його екранні роботи також включають фільми «Маленькі жінки», «Гарний хлопчик», «Інтерстеллер» і «Дюну».

Очікувана прем’єра фільму "Дюна" в Україні

Нагадаємо, глядачі в Україні з 19 вересня побачили очікувану прем’єру фільму "Дюна" від режисера Дені Вільньова. Прем’єра відбулась з випередженням— на місяць раніше, аніж очікувалось. Попередньо Warner Bros в нашій країні планували презентувати фільм з 14 жовтня.

Ефектна презентація картини, що супроводжувала всю передпрезентаційну кампанію не залишила байдужим майже нікого із потенційних глядачів – багатообіцяючі постери та трейлери, музичний супровід у виконанні всесвітньовідомого Ганса Циммера та інші елементи вдалого піару допомогли якомога краще сприйняти екранізацію нон-фікшн циклу американського фантаста Френка Герберта.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?