Гончарук похизувався унікальною світлиною з чарівною красунею
Категорія
Політика
Дата публікації

Гончарук похизувався унікальною світлиною з чарівною красунею

Гончарук похизувався унікальною світлиною з чарівною красунею
Джерело:  online.ua

Очільник українського уряду Олексій Гончарук уже прибув до Швейцарії на Всесвітній економічний форум і провів першу зустріч зі своєю фінською колегою Санною Марін. Варто зазначити, що глава Кабміну уже встиг похизуватися яскравою світлиною в соціальних мережах, передає ONLINE.UA.

"Два наймолодші прем‘єр-міністри світу на одному фото. Прибув до Швейцарії. І перша зустріч у моєму дводенному робочому візиті у Давосі – з прем‘єр-міністеркою Фінляндії Санною Марін. До того ж, такого формату зустріч двох прем‘єр-міністрів України та Фінляндії – перша за останні 5 років", - саме так Олексій Гончарук прокоментував світлину.

Санна Марін та Олексій Гончарук

За словами глави українського уряду, сторони обговорили питання посилення співпраці в освітній сфері, зокрема, в рамках проекту "Фінська підтримка реформи української школи".

Варто зазначити, що 50-ий Всесвітній економічний форум у Давосі проходить з 21 по 24 січня. Туди вирушила українська делегація зокрема український лідер Володимир Зеленський, прем’єр Гончарук та два десятки народних депутатів. В рамках візиту 22 та 23 січня глава уряду матиме низку двосторонніх зустрічей із лідерами іноземних держав та міжнародних організацій, а також із представниками міжнародного бізнесу.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що глава держави Володимир Зеленський в ході Всесвітнього економічного форуму в Давосі зустрівся з головою правління та генеральним директором компанії Cargill Inc. Девідом Макленнаном. Він наголосив, що Україна чекає більше інвестицій. 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?