Гончарук виступив з гучною обіцянкою - що необхідно знати
Категорія
Політика
Дата публікації

Гончарук виступив з гучною обіцянкою - що необхідно знати

Гончарук виступив з гучною обіцянкою - що необхідно знати
Джерело:  Укрінформ

Голова Кабінету міністрів Олексій Гончарук стверджує, що вже 5 лютого "Укрзалізниця" підпише з Deutsche Bahn стратегічну угоду. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Укрінформ.

За його словами, у цей день також планується підписати дорожньої карту реалізації договору на 2020 рік. тоді ж будуть оголошені інші деталі.

"Ми хочемо інвестицій, ми хочемо партнерства з глобальною компанією, до якої є довіра, для якої є дешеві ресурси, у якої є унікальний досвід управління подібними проєктами, яка є фактично синонімом ефективності у Європі. Ми хочемо, щоб Укрзалізниця також стала зразком ефективності. Стан, у якому зараз знаходиться ця велика стратегічна компанія, бажає залишати кращого", - пояснив Гончарук.

Нагадаємо, що угода "Укрзалізниці" та Deutsche Bahn вже встигла набути резонансу напередодні. Прем'єр-міністр на Всесвітньому економічному форумі у Давосі заявив, що Київ хотів би передати німецьким партнерам в управління залізничну структуру.

Втім, транспортна компанія з ФРН не підтвердила цих відомостей. Її пресслужба нагадала, що договорів матиме інший характер.

Як повідомляв ONLINE.UA, у Deutsche Bahn запевнили, що компанія планує співробітництво з "Укрзалізницею" на рівні консультантів та радників. Представник правління відвідає Київ у лютому та підпише усі необхідні документи для узгодження.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?