Гончарук зробив гучну заяву про склад уряду
Категорія
Політика
Дата публікації

Гончарук зробив гучну заяву про склад уряду

Гончарук зробив гучну заяву про склад уряду
Джерело:  online.ua

Прем'єр-міністр України Олексій Гончарук оголосив перезавантаження уряду. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook-сторінку топ-посадовця.

За його словами, у майбутньому кожен держслужбовець буде працевлаштовуватися за контрактом.

"Час тих, хто звик "відсиджуватися" на роботі замість того, щоб працювати, вичерпано!" - підкреслив Гончарук, пославшися на підписання відповідного законопроєкту про працевлаштування посадовців.

Прем'єр пояснив, що буде спрощена процедура звільнення держслужбовців. Раніше це було можливо через проходження "пекельної бюрократії". Також продуктивних посадовців очікуватиме премії.

Нагадаємо, представники оновленого Кабміну неодноразово говорили про необхідність оптимізації бюрократичних процесів. Зокрема, йдеться про скорочення паперової роботи та обсягів паперового документообігу загалом.

Як повідомляв ONLINE.UA, Гончару раніше здивував українців своїм влогом у соціальних мережах. Згідно з його заявою, очільник уряду буде робити невеличкі відеоролики щотижня. Цей формат отримав назву "Чашка прем'єра" та в його рамках він планує відповідатиме на коментарі під публікаціями.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?