Гончарук зробив несподівано заяву про МВФ: що відомо
Категорія
Економіка
Дата публікації

Гончарук зробив несподівано заяву про МВФ: що відомо

Гончарук зробив несподівано заяву про МВФ: що відомо
Джерело:  Укрінформ

Український прем'єр-міністр Олексій Гончарук анонсував прогрес у переговорах з Міжнародним валютним фондом. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Укрінформ.

За його словами, Київ чекає на позитивний результат у питанні щодо нової програми співпраці.

"Я вважаю, що ми дуже наблизились до досягнення домовленості з нашими колегами, на робочому рівні звичайно... Я оптимістично налаштований щодо термінів і думаю, що прогрес буде точно вже цього року", - пояснив Гончарук.

Очільник уряду додав, що сторони процесу досягли серйозного прогресу протягом двох останніх місяців. Нормальний термін для переговорів - пів року, тож сьогоденний порядок є нібито безпрецедентним.

Нагадаємо, нова місія МВФ розпочала роботу в Україні 14 листопада. Її очолює Рон ван Роден. Представники фонду вже відвідували Київ та вели перемовини з владою, але не досягли остаточного результату.

Як повідомляв ONLINE.UA, Олексій Гончарук звернувся до нардепів Верховної Ради зі спеціальним закликом. Він вважає, парламенту слід в останні пленарні дні 2019 року ухвалити законопроєкті, які пов'язані з врегулюванням земельних відносин. Таких важливих ініціатив щонайменш 4.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?