Гончарук зробив спеціальну заяву про опалювальний сезон
Категорія
Економіка
Дата публікації

Гончарук зробив спеціальну заяву про опалювальний сезон

Гончарук зробив спеціальну заяву про опалювальний сезон

Український прем'єр-міністр Олексій Гончарук заявив, що країна має достатню кількість ресурсів для опалювального сезону 2019-20. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Економічну правду".

За його словами, держава зробила достатні запаси газу та вугілля.

"Опалювальний сезон почався. Країна до нього готова: у нас достатня кількість вугілля на складах, у нас достатня кількість газу в наших сховищах, у нас у придатному для експлуатації стані вся необхідна інфраструктура", - пояснив Гончарук.

Втім, він вважає можливим появу певних локальних проблем під час запуску опалювання. Прем'єр додав - фахівці готові до несподіванок та можуть реагувати належним чином на подібні інциденти.

Як повідомляв ONLINE.UA, очільник Кабінету міністрів під час звернення у форматі влога "Чашка прем'єра" минулого тижня стверджував, що опалювання нададуть без проблем. Виключенням у цій програмі стали кілька локацій, серед яких - місто Сміла.

Гончарук заявив, що влада впорається з такими окремими проблемами та запустить відповідний сезон. На його думку, відповідальність за інциденти несуть місцеві приватні компанії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?