Гондоли в калюжах: мережу вразили фото посухи у Венеції
Категорія
Світ
Дата публікації

Гондоли в калюжах: мережу вразили фото посухи у Венеції

Гондоли в калюжах: мережу вразили фото посухи у Венеції
Джерело:  InMeteo

Поки в Парижі вирувала повінь, в Венеції настала посуха - в легендарних італійських каналах рекордно опустився рівень води. Обміління каналів пов'язано з низькими приливами і відсутністю дощів. Дана проблема ускладнила сполучення між районами міста.

Фото каналів Венеції, які висохли, опублікувало видання InMeteo, передає ONLINE.UA.

Читайте також: У Парижі через повінь проходить масова евакуація людей: з'явилися нові відео

Синоптики відзначають, що рівень води в деяких каналах Венеції опустився майже на 60 см. За їхніми прогнозами, така ситуація протримається до кінця наступного тижня, поки в регіон не прийде сезон дощів і паводків.

Найбільше посухою в Венеції розчаровані туристи, які мріяли поплавати на гандолах по легендарних каналах. Вони відзначають в соцмережах, що сьогодні у Венеції крізь спостерігаються гондоли в калюжах, по яких неможливо плавати.

Комунальні служби Венеції усіма силами намагаються ліквідувати проблему за допомогою застосування штучного припливу води, але поки їх зусиль недостатньо для того, щоб наповнити канали.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що NASA показало, як висихає і тане Земля.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?