Гонтарева і Рожкова ніяк не поділять, хто на потоки сяде - Рабінович
Категорія
Політика
Дата публікації

Гонтарева і Рожкова ніяк не поділять, хто на потоки сяде - Рабінович

Гонтарева і Рожкова ніяк не поділять, хто на потоки сяде - Рабінович
Джерело:  online.ua

Відставка глави НБУ Валерії Гонтаревої може бути продиктована переділом сфер впливу в Нацбанку України, вважає народний депутат України, голова парламентського підкомітету з прав людини і лідер політичної партії «За життя» Вадим Рабінович.

Про це він заявив в прямому ефірі програми «Хто кому Рабінович» на телеканалі «112 Україна».

«Гонтаревій не можуть підшукати заміну не тому, що президент не встиг провести політичні консультації, а тому, що вона і її напарниця Рожкова ніяк не поділять, хто на потоки сяде. Насправді всі ці страшні речі, які сталися в Нацбанку: ситуація з національною валютою, з вкладниками, з такими, що луснули і націоналізованими банками - все це тема для багатотомних кримінальних справ. І такі справи обов'язково будуть, коли підуть покровителі керівниць НБУ», - сказав Рабінович.

За словами депутата, національна валюта України перетворилася на інструмент для маніпуляцій керівництва НБУ, переставши виконувати свої основні функції.

«Національна валюта в країні стає якоюсь іграшкою і забавою. Ось побачите: закінчиться "Євробачення" - одразу гривня повернеться на колишній рівень в 27 і вище. Чому? Та тому, що приїжджали іноземці, привозили валюту, треба було зібрати її побільше і заплатити дешевше. А на людей плювати. Так не граються з валютою, це тільки наперсточники так граються з валютою і економікою, як Гонтарева і Рожкова», - додав Рабінович, заявивши, що, на його думку, такі люди, як Гонтарева, повинні сидіти в тюрмі, а не з пошаною йти у відпустку.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?