Гонтарева після роботи в НБУ планує зайнятися квантовою фізикою
Категорія
Політика
Дата публікації

Гонтарева після роботи в НБУ планує зайнятися квантовою фізикою

Гонтарева після роботи в НБУ планує зайнятися квантовою фізикою
Джерело:  ELLE Україна

Голова Національного банку Валерія Гонтарева, яка 10 квітня написала заяву про відставку, планує цього літа пройти онлайн-курси, пов'язані із квантовою фізикою.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на інтерв'ю Гонтаревої журналу Elle.

 "Я дійсно не звикла сидіти вдома, нічим не займаючись, тому вирішила влітку ще пройти онлайн-курси в якому-небудь університеті", - сказала Гонтарева.

За її словами, онлайн-курс навчання буде пов'язаний із квантовою фізикою.

"Я вважаю, що в цій сфері незабаром буде зроблено великий технологічний прорив, і хочеться розуміти глобальну суть фізичних процесів. Як ви знаєте, за першою освітою я інженер-оптик (інженер-конструктор), тому завжди цікавилася новими технологіями й космосом", - зазначила очільниця НБУ.

Читайте також: Як стюардеса в катастрофі літака: Гонтарева відповіла на звинувачення у падінні гривні

Гонтарева також поскаржилася, що за час роботи в Нацбанку отримала певний стрес, тому план на найближчі 3 місяці для неї - відпочити й повернутися до нормальної ваги.

"Одне знаю точно: я ніколи не буду займатися політикою й не хочу більше бути регулятором. Я прийшла із приватного бізнесу, швидше за все, коли-небудь повернуся в приватний бізнес або займуся науковими проектами", - сказала вона.

Крім того, глава Нацбанку повідомила, що її син хоче бути фінансистом, проте вона його вибір не схвалює.

"Не думаю, що це перспективно. Я б дуже хотіла, щоб він поступав у Массачусетський технологічний інститут на робототехніку, за цим майбутнє. А він хоче займатися минулим. Я, звичайно, його вмовляла, але нічого не вийшло", - поділилася Гонтарева.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Валерія Гонтарева заявила, що не виключає судового чи кримінального переслідування після своєї відставки.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?