Google і Netflix покликали на роботу безпритульного
Категорія
Технології
Дата публікації

Google і Netflix покликали на роботу безпритульного

Google і Netflix покликали на роботу безпритульного
Джерело:  online.ua

Google, Netflix, LinkedIn, Pandora та багато інших американських корпорацій покликали на роботу безпритульного Девіда Касареса. Чоловік на вулицях Кремнієвої долини роздавав своє резюме, передає ONLINE.UA.

 Його помітили місцеві жителі і зразу ж вирішили допомогти ентузіасту. 
Фото з Касаресом опублікували в мережі, на прохання чоловіка про роботу надsqikj більш як 130 тисяч відгуків. В результаті веб-розробник отримав більше двохсот пропозицій про роботу. Серед них виявилися Google, Netflix, LinkedIn і Pandora.

Відомо, що чоловік раніше отримав ступінь бакалавра в галузі інформаційних систем управління в Техаському університеті. Він переїхав в Кремнієву долину, щоб зробити бізнес, але його стартап виявився невдалим.
Касарес втратив всі накопичення і житло - ця спроба була для нього останньою надією.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше адміністрація Google підтвердила інформацію про те, що приватні електронні листи, відправлені та отримані користувачами Gmail, іноді можуть бути прочитані розробниками додатків.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?