Google "поховає" ще один свій сервіс: коли і чому
Категорія
Технології
Дата публікації

Google "поховає" ще один свій сервіс: коли і чому

Google "поховає" ще один свій сервіс: коли і чому
Джерело:  online.ua

Всесвітньо відома компанія Google постійно дивує примхливих користувачів новими сервісами, а також невтішними новинами про їх закриття, передає ONLINE.UA з посиланням на Engadget.

Як відомо, нещодавно пошуковик "відправив на кладовище" поштовий клієнт Inbox, соціальну мережу Google+, месенджер Allo та сервіс скорочення посилань goo.gl, а тепер черга дійшла ще до одного сервісу. Уже цьогоріч, в червні, припинить свою роботу VR-платформа Jump.

Сервіс був запущений 4 роки тому і допомагав користувачам створювати і ділитися контентом для віртуальної реальності. Google навіть заручилася підтримкою GoPro і китайської фірми Yi, які випустили 360-градусні камери вартістю 15 000 доларів і 17 000 доларів відповідно.

"Причиною закриття сервісу в компанії називають появу більш просунутих і популярніших рішень для створення VR-контенту. Коли почнуть видаляти облікові записи? З 26 червня в Jump відключать можливість завантаження і редагування нових відео. До 27 червня користувачі зможуть завантажити копію своїх даних, а 28 червня Google почне стирати все з хмари і видаляти облікові записи", - сказано в повідомленні.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що всесвітньо відомий IT-гігант, компанія Microsoft, запустила унікальний проект, в ході якого спеціалісти навчать штучний інтелект виявляти хвороби у людей на ранніх стадіях. 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?