Google порадував користувачів новою функцією
Категорія
Технології
Дата публікації

Google порадував користувачів новою функцією

Google порадував користувачів новою функцією
Джерело:  online.ua

Корпорація Google розширила функціонал свого сервісу мап. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Mashable.

Користувачі Google Maps з 8 серпня зможуть використати функцію доповненої реальності. Раніше на це були здатні власники Pixel та Local Guides, а зараз - власники будь-якого смартфону з відповідними властивостями.

Функція отримала назву Live View. Вона допомагає користувачам мап за допомогою стрілок та назв вулиць, які потрапляють до об'єктива камери у реальному часі. Варто додати, що послуга наявна лише у тих локаціях, де є перегляд вулиць взагалі.

Також Live View може допомогти у перевірці та порівнянні цін на рейси та рекомендацій стосовно готелів та ресторанів.

Зараз функція працює у режимі бета-версії.

Як повідомило ONLINE.UA, представники корпорації Microsoft попередили людство про зловмисників-хакерів, які навчилися використовувати для злому принтери. Приводом для спеціального розслідування стали сліди відповідного зламу у корпоративній мережі. Також небезпеку можуть створювати VoIP-телефони.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?