Google присвятив "Друзям" серію пасхалок: як їх знайти
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Google присвятив "Друзям" серію пасхалок: як їх знайти

Google присвятив "Друзям" серію пасхалок: як їх знайти
Джерело:  online.ua

Пошуковий гігант Google підготував маленький сюрприз для всіх фанатів серіалу "Друзі" - він створив серію пасхалок, присвячених 25-річчю легендарного серіалу. Варто зазначити, що кожному з головних персонажів розробили окрему пасхалку, передає ONLINE.UA.

Що цікаво, прописувати у пошуку можна навіть українською. Наприклад, якщо написати "Фібі друзі", то на екрані з’явиться гітара, після натискання на яку вистрибує "смердючий кіт" – один із персонажів пісень Фібі.

Якщо написати "Рейчел друзі", то з'являється манекен з перукою. Клацніть по ньому і ви потрапите на сторінку результатів пошуку зображень для Рейчел.

Пасхалка про Чендлера

Вбивши в пошуку "Моніка друзі" ви побачите відро для прибирання. Натичнувши на відро ви запустите процес "прибирання".

При пошуку "Росс друзі" з'являється диван. Це відсилання до однієї з серій, де Росу купив диван, який в результаті поламався, тому якщо натиснути на зображення 4 рази – диван розламається.

Пасхалка про Фібі

Для пасхалки присвяченої Джої вибрали піцу – натисніть на неї і дізнаєтесь, як персонаж ставився до розподілу їжі.

Обравши Чендлера на екрані з'явиться його улюблене крісло-баркалон. А клікнувши на зображення вистрибують курча та каченя, що довго жили з хлопцями.

Як повідомляв ONLINE.UA,  голлівудська акторка та зірка серіалу "Друзі" Дженніфер Еністон завітала на шоу The Late Late Show with James Corden.  Красуня вперше зізналася, що разом з іншими актрисами вони хотіли б зняти продовження культового серіалу "Друзі".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?