Google збирається оновити Chrome: що зміниться
Категорія
Технології
Дата публікації

Google збирається оновити Chrome: що зміниться

Google збирається оновити Chrome: що зміниться
Джерело:  blog.google

Корпорація Google найближчим часом планує внести зміни в свій браузер Chrome. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на блог компанії.

Найбільш відчутні зміни стосуватимуться персоналізації браузера. Зокрема, натиснувши на кнопку Customize (Налаштування) в нижньому правому куті вікна, користувач зможе обрати фон, кольори і тему оформлення на власний розсуд.

Якщо користувач відкриє занадто багато вкладок, нова версія Chrome приховає на них заголовки, залишивши лише ярлики. Адресний рядок, де зазвичай вводять назву сайту, доповниться іконкою Google Перекладача. Це дозволить автоматично перекладати текст, не користуючись спеціальною сторінкою для цього.

Також в адресному рядку з’являться підказки, які допомагатимуть користувачам миттєво отримувати відповідь, не звертаючись до пошукової системи. Це дасть можливість швидко отримати інформацію про погоду чи, наприклад, про результати спортивного матчу.

У мобільній версії Chrome змінять управління вкладками. Незабаром вони будуть відображатися у вигляді сітки, що дозволить їх більш зручно перемикати або закривати. Крім того, вкладки можна буде групувати.

Нагадаємо, що кілька днів тому корпорація Google опинилася в епіцентрі нового гучного скандалу, пов’язаного із збиранням персональних даних користувачів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?