Google зробив "подарунок" Росії: в Україні радіють
Категорія
Україна
Дата публікації

Google зробив "подарунок" Росії: в Україні радіють

Google зробив "подарунок" Росії: в Україні радіють
Джерело:  online.ua

Інтернет-сервіс Google maps перейменував населені пункти в Криму відповідно до закону про декомунізацію, причому не тільки в українській версії, але і в російській.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Google maps.
У тимчасово окупованому Криму змінилися назви кількох населених пунктів: Красноперекопськ тепер називається Яни Капу, районний центр Красногвардійське - Курман, Кіровське - Іслям-Терек, а Радянське - Ічкі. Зміна назв відбивається не тільки в українській версії сервісу Google maps, але і в декількох інших іноземних версіях, в тому числі - в російській.

Українських користувачів соцмереж надзвичайно потішила ця новина. Так, до твіту пропагандистського російського телеканалу "Звезда" про декомунізацію в Криму з'явилися такі коментарі:



Раніше Верховна Рада в рамках декомунізації перейменувала 74 населених пунктів на тимчасово окупованих територіях Донецької та Луганської областей, а також у Криму.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?