"Гори, гори ясно": на Донбасі вибухнув склад боєприпасів бойовиків
Категорія
Україна
Дата публікації

"Гори, гори ясно": на Донбасі вибухнув склад боєприпасів бойовиків

"Гори, гори ясно": на Донбасі вибухнув склад боєприпасів бойовиків
Джерело:  online.ua

Проросійські бойовики через необережність знищили власний склад боєприпасів в районі окупованої Горлівки у Донецькій області, передає ONLINE.UA з посиланням на офіцера ЗСУ Анатолія Штефана з позивним "Штірліц".

За його словами, "святковий феєрверк" стався через те, що бойовики порушили заходи безпеки та необережно поводилися з боєприпасами.

"Гори, гори ясно... Небраття, навіщо так палити на складі БК, щоб він детонував? Але ж такий класний феєрверк", – додав військовий.

Варто зазначити, що військовий часто публікує у соціальних мережах досягнення український бійців на Донбасі. Так, раніше захисникам вдалося знищили бойову машину піхоти проросійських бойовиків на Світлодарській дузі. Згодом, бійці ЗСУ завдали потужного удару та ліквідували укріплену позицію окупантів з якої вони часто обстрілювали сили ОС з кулеметів.

Як повідомляв ONLINE.UA, українські військові продовжують проводити операції зі знищення ворожої техніки на Донбасі. На цей раз вони точним ударом розгромили БМП противника в районі Світлодарської дуги. Видовищне відео чергового успіху ЗСУ опублікував в мережі відомий офіцер Анатолій Штефан.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?