Гори, гори ясно: у мережі хвиля жартів через пожежу в Міноборони Росії
Категорія
Світ
Дата публікації

Гори, гори ясно: у мережі хвиля жартів через пожежу в Міноборони Росії

Гори, гори ясно: у мережі хвиля жартів через пожежу в Міноборони Росії
Джерело:  online.ua

Пожежа у будівлі Міністерства оборони Росії

, яку намагаються подолати 40 пожежних команд, стала приводом для жартів користувачів соцмереж.


Про це повідомляє ONLINE.UA.

Так, блогер, відомий під ніком Едмон Дантес, у своєму Facebook нагадав про деякі «знаки», що сталися за часів екс-президента України Віктора Януковича, зокрема, під час його інавгурації, та зазначив, що подібний «знак» може бути роковим і для Росії.

«Складно ігнорувати такі знакові події, як, напирклад, під час інавгурації Януковича перед ним захлопнулись двері до Верховної Ради, або той момент, коли його накрило вінком з траурною стрічкою. Тоді це здавалось забавним казусом, а у підсумку он як воно вийшло. Можете називати мене фаталістом, але випадковості стаються не випадково, я в цьому впевнений. І ось тепер, коли Росія сповідує агресивну, мілітаристську зовнішню політику, промишляючи анексіями, гібридними війнами і бомбардуваннями мирних регіонів далекої Сирії, у цей самий момент запалало Міністерство, що відповідає за війну. Збіг? Побачимо... у Світу тонке відчуття гумору».

У свою чергу, twitter-акаунт Уси Пєскова, ядуче порівняв клуби дима над будівлею Міноборони РФ з обранням Папи Римського (коли кардинали закінчують обрання нового понтифіка, з труби одної з будівель Ватикану валить чорний дим).



Відомий журналіст Катерина Сергацкова опубліковала фотографію клубів дима і припустила, що в Міноборони РФ "палять зимове листя".



А відомий блогер і фінансист Слава Рабінович  у своєму Facebook побажав військовому відомству: «Гори ясно, аби не згасло!»: «І да, превед від Павленського! Будете знати, як судити Великого Художника, що підпалив Врата Ада! До речі, а скільки документів, що підтверджують крадіжки, там згорить?».


Також варто зазначити, що під повідомленням російського журналіста Олександра Сотника  про цю подію коментатор Костянтин Днєпров написав, що горить "стара будівля Генштабу (дом Апраксіних) 1792 року побудови. Де департамент майнових відносин, де папірці і компи з інформацією про майно Міноборони".



І, нарешті, коментатор під ніком Дмитро Кузнєцов  припустив, що російські генерали могли палити «документи про російських втратах, але ці втрати неймовірні, тож документів виявилося дуже багато, і вояки зрозуміли це лиш тоді, коли загорілися й меблі теж».



Також варто зазначити, що в Twitter-акаунті sranysovok пожежу прокоментували лаконічним відео:



Нагадаємо, як повідомляв ONLINE.UA, пожежа у будівлі російського Міноборони почалася близько 10 ранку. Пожежі було присвоєно найвищий ступінь складності.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?