Гори в пеклі: Сенцов емоційно відреагував на нову провокацію РФ
Категорія
Політика
Дата публікації

Гори в пеклі: Сенцов емоційно відреагував на нову провокацію РФ

Гори в пеклі: Сенцов емоційно відреагував на нову провокацію РФ
Джерело:  online.ua

Колишній бранець Кремля та український режисер Олег Сенцов звернув увагу суспільства на те, що в анексованому Криму працівники російської ФСБ затримали проукраїнського активіста Олега Приходька. Чоловіка звинувачують у підготовці теракту. На жаль, тепер в України з’явився новий політв’язень, передає ONLINE.UA.

За словами режисера, це демонструє одне – Путін в будь-який момент може набрати собі нових заручників із українців, які живуть у Криму.

"Звинувачення до болю знайомі: підготовка до підриву адміністрації міста Саки з метою вчинення тиску на органи влади Російської Федерації для виходу Криму з її складу. Таке ось абсурдне формулювання дозволяє кваліфікувати цю, без сумніву сфальсифіковану справу, як тероризм", – зазначив він.

Сенцов додав: тепер в Україні стало на одного політв’язня більше. Він емоційно додав наприкінці свого допису:

"Путінська Росія, гори в пеклі!"

Як повідомляв ONLINE.UA, п’ятий президент України Петро Порошенко звинуватив ексколегу Володимира Путіна у тому, що той його обдурив, не відпустивши Олега Сенцова ще у 2014 році.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?