Горлівська битва: в мережі висміяли бій бойовиків ДНР з повіями
Категорія
Події
Дата публікації

Горлівська битва: в мережі висміяли бій бойовиків ДНР з повіями

Горлівська битва: в мережі висміяли бій бойовиків ДНР з повіями
Джерело:  online.ua

Бойовики так званої ДНР  в 2014 році в Горлівці пограбували бордель, так як в їх казармі не було ліжок, але їм терміново потрібні були меблі.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook українського журналіста з Донецька Дениса Казанського.


«З Горлівки прийшли новини про новий подвиг визволителів Донбасу. У 2014 році прибули в місто російські козаки, пограбували місцевий бордель, що розташовувався в готелі "Еллада". Козакам терміново знадобилися ліжка в казарму, і вони вирішили запозичити їх у повій», - написав Казанський.


«В нерівній битві "Еллада" пала, а ліжка з борделя перейшли в розпорядження антифашистів. Сподіваюся, цей епізод обов'язково включать в підручники історії ДНР. Горлівська битва за ліжка по праву займе гідне місце серед найбільш героїчних перемог донецьких ополченців, поряд із взяттям «Метро» і знищенням села Кожевня», - саркастично додав журналіст.


У своєму блозі він повідомив, що після в Горлівку повернулася господиня «Еллади», яка виявила, що готель розграбований, і написала заяву в «генеральну прокуратуру ДНР». Звинуватили в цьому банду бойовика Олексія Петрова, і тепер його викликають на допити, вимагаючи повернути ліжка в готель. «Загалом, життя в молодій республіці вирує», - написав Казанський.


При цьому новина викликала шквал іронії в коментарях.


Ігор Синяєв: Розгромили бордель - це добре. Підозрюю, крім повій там продавали ще й наркотики ...


Сергій Денисенко: Наркотики теж забрали. Прийняли удар на себе.



Сергій Музиков: Повії, козаки, апачленци, комуністи, сомалі, МГБ, вся ху ... та зібралася в одному місці, потрібно ... анутий, ось тільки ліжок і шкода.


Калиниченко Марина: Просто Ватерлоо якесь.



Roman Bandura: Кремляді сплять на ліжках повій, ну таки прямий взаємозв'язок.


Як повідомляв ONLINE.UA,  в окупованій бойовиками Горлівці Донецької області учні однієї зі шкіл під час візиту сепаратистського "мера" міста прокричали "Горлівка - це Україна".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?