Гороскоп для всіх знаків зодіаку на тиждень з 3 по 9 лютого на ONLINE.UA
Категорія
Культура
Дата публікації

Гороскоп для всіх знаків зодіаку на тиждень з 3 по 9 лютого на ONLINE.UA

Гороскоп для всіх знаків зодіаку на тиждень з 3 по 9 лютого на ONLINE.UA
Джерело:  online.ua

На цьому тижні треба бути дуже уважними. На кого чекають вигідні угоди, а кого намагатимуться обдурити Ви можете дізнатись в астрологічному гороскопі на тиждень з 3 по 9 лютого 2020 року для всіх знаків зодіаку на ONLINE.UA.

Гороскоп на тиждень з 3 по 9 лютого 2020 року Овен ♈

Настав час почати економити, Овнам на цьому тижні не варто робити необдумані покупки. Прагніть тримати себе в руках і не починати конфлікти із-за проблем з фінансами, до кінця тижня ситуація покращає.

Гороскоп на тиждень з 3 по 9 лютого 2020 року Телець ♉ 

Не дивлячись на фінансові труднощі на цьому тижні Тельцям потрібно опасатися різних авантюр, з нібито легким способом заробітку. Для ділових зустрічей і підписань договорів краще всього підійде середа.

Гороскоп на тиждень з 27 січня по 2 лютого 2020 року Близнюки 

На цьому тижні робота принесе лише позитивні емоції, додатковий прибуток і можливо корисні знайомства. Якщо плануєте зробити крупні покупки, краще всього для цього підійдуть вихідні.

  Гороскоп на тиждень з 3 по 9 лютого 2020 року  Рак ♋ 

На цьому тижні Ракам потрібно упорядкувати всі свої справи і діяти згідно з планом, тоді є шанс добитися нових успіхів на роботі. Проблем з фінансами не очікується, а вдалі покупки вийде зробити в четвер.

Гороскоп на тиждень з 3 по 9 лютого 2020 року Лев ♌

Проблем з фінансами у Левів не очікується, але потрібно бути уважними, щоб не виявитися в складній ситуації. На цьому тижні можуть виникнути непередбачені витрати і сварки з начальством, прагніть тримати себе в руках.

Гороскоп на тиждень з 3 по 9 лютого 2020 року Діва ♍

На цьому тижні Дівам належить багато працювати, можливі успішні ділові зустрічі. Поліпшити фінансове положення вийде лише до кінця тиждень. А вихідні краще приділити особистому життю.

Гороскоп на тиждень з 3 по 9 лютого 2020 року Терези ♎

На цьому тижні фінансове положення Терезів буде стабільним, але не кваптеся відразу витрачати гроші, направте їх на покупку чогось корисного і необхідного, оскільки грошових надходжень найближчим часом не очікується. В середині тижня уникайте конфліктів, особливо на роботі.

Гороскоп на тиждень з 3 по 9 лютого 2020 року Скорпіон ♏

У Скорпіонів проблем з фінансами не очікується, в першій половині тижня Вас чекають грошові надходження. На вихідних радимо витратити частину грошей для задоволення. Можете відправитися на відпочинок, або весело проведіть час з близькими.

Гороскоп на тиждень з 3 по 9 лютого 2020 року Стрілець ♐

На цьому тижні Вам необхідно проявити особливу увагу під час роботи з документами. Намагайтеся бути менш емоційними та більш врівноваженими. Після фінансових надходжень не забудьте про необхідні покупки.

Гороскоп на тиждень з 3 по 9 лютого 2020 року Козоріг ♑

Фінансовий стан Козорогів на цьому тижні буде не найкращий, але стабільний. Вам доведеться докласти зусиль до всіх своїх справ и не лінуватися, тоді обов’язково все складеться якнайкраще.

Гороскоп на тиждень з 3 по 9 лютого 2020 року Водолій ♒

На початку цього тижня на Водоліїв очікує фінансова криза, але в кінці тижня все минеться і нові грошові надходження Вас порадують. Вихідні намагайтеся провести в оточенні близьких, та набратися позитивних емоцій на наступний тиждень.

Гороскоп на тиждень з 3 по 9 лютого 2020 року Риби ♓

Нове джерело доходу приведе Риб до фінансової стабільності, це дозволить Вам витратитися на позитивні емоції у вигляді подорожі, походу в ресторан, або покупки того, що так давно хотіли.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?