Госпіталізація Носкова: лікарі шокували можливими наслідками
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Госпіталізація Носкова: лікарі шокували можливими наслідками

Госпіталізація Носкова: лікарі шокували можливими наслідками
Джерело:  dni.ru

Російському співакові та  екс-солісту гурту "Парк Горького" Миколі Носкову, який був екстрено доставлений в лікарню у важкому стані, може загрожувати параліч.
Про це розповів лікар-невропатолог російському виданню Dni.Ru, повідомляє ONLINE.UA.
"Причини цього захворювання можуть бути найрізноманітніші. Це вік, рівень холестерину в крові, неконтрольований артеріальний тиск. При ішемічному інсульті існує таке поняття, як "терапевтичне вікно" - це час від чотирьох до шести годин, коли можна обійтися нехірургічним шляхом, провести тромболітичну терапію. Якщо ж час буде згаяно, і клітини загинуть, то захворювання навіть може загрожувати паралічем кінцівок. Але лякатися не слід. Як правило, це захворювання успішно лікується", - пояснив лікар-невролог вищої категорії Науково-діагностичного центру клінічної психіатрії.
Читайте також: Антоніо Бандерас шокував звісткою про своє здоров'я
Фахівець відзначив, що відновлення людини після такої операції може тривати до двох-трьох місяців.
Нагадаємо, виконавця хіта "Это здорово" госпіталізували в ніч на 27 березня. На даний момент співак перебуває в госпіталі у Підмосков'ї, де лікарі борються за його життя. У 61-річного артиста діагностували інсульт.
Як повідомляв ONLINE.UA,  24 березня стало відомо, що радянський і російський актор Михайло Жигалов потрапив до лікарні через проблеми з серцем.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?