Господарі ларьків штурмують Київрада: з'явилися фото
Категорія
Україна
Дата публікації

Господарі ларьків штурмують Київрада: з'явилися фото

Господарі ларьків штурмують Київрада: з'явилися фото
Джерело:  online.ua

Близько 2 сотень мафовиків протестують проти заборони продажу алкоголю в малих архітектурних формах Києва, через що почали штурмувати Кіївраду.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сторінку народного депутата і радника мера столиці Дмитра Білоцерківця в Facebook.
"Мафовики "алкогольні" пішли на штурм адміністрації, дійшли до третього поверху там їх відтіснили. Тепер вони перекрили рух на Хрещатику. У народі їх уже прозвали #Алкомайдан", - пише нардеп.


Також заступник голови Київміськадміністрації Ілля Сагайдак написав про подію.
"Хочеш, щоб у тебе у дворі торгували алкоголем з МАФів, перекривай Хрещатик ... Нахабство ніколи не переможе!!!", - пише він.
17 березня Київрада заборонила продаж алкоголю у тимчасових спорудах торговельного та культурно-побутового призначення (МАФах).
8 квітня це рішення Київради підписав мер Києва Віталій Кличко.
12 квітня розпорядження КМДА про заборону продажу алкоголю в малих архітектурних формах вступило в силу.
Нагадаємо, вчора, 20 квітня, вранці  у Києві біля Верховної Ради близько 120 представників християнських конфесій, які є прихильниками традиційних сімей, влаштували акцію під назвою "Не вирізайте сім'ю".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?