Готова дати відсіч РФ: літня захисниця Маріуполя стала зіркою світових ЗМІ
Категорія
Україна
Дата публікації

Готова дати відсіч РФ: літня захисниця Маріуполя стала зіркою світових ЗМІ

Готова дати відсіч РФ: літня захисниця Маріуполя стала зіркою світових ЗМІ
Джерело:  online.ua

Низка авторитетних іноземних ЗМІ присвятили свої матеріали літній захисниці Маріуполя Валентині Константиновській, яка не боїться нападу РФ та вже активно готується зупиняти ворога у разі вторгнення. Варто зазначити, що жінка навчалась військового вишколу для цивільного населення - це приголомшило західні медіа.

Джерело:  Фейсбук-сторінка Олени Золотарьової

Відважна пенсіонерка Валентина Константиновська стала зіркою світових ЗМІ

За словами української активістки Олени Золотарьової, жінка російськомовна та останні 8 років активно допомагає армії та добровольцям.

Вчора (йдеться про 13 лютого – ред.) наша Валентина Константиновська "рванула" не тільки український фейсбук, а й світову провідну Quality пресу, – розповідає Золотарьова.

Ба більше, світова слава літньої захисниці Маріуполя розлютила навіть російську пропагандистку Ольгу Скабаєву.

Активістка звертає увагу на те, що, мовляв, якщо пенсіонерка активно готується до зустрічі ворога, то іншим вже точно соромно панікувати.

А за кордоном точно "прифігіли" від дами з зачіскою, манікюром і одягом в стилі королеви Єлизавети, яка не бідкається і тримається за поперек, а посміхається, вивчаючи, що їй робити зі зброєю, – зазначає Олена Золотарьова.

Що важливо розуміти, про відважну українську патріотку уже написали видання: The Times, The Daily Telegraph, Euronews, iROZHLAS, Idependent, Daily Mail, Fanpage, UDN, Khan, Rasmei Kampuchea Daily.

Валерій Авер'янов, який є організатором медцентру Dr.Verum, він особисто знайомий з Валентиною Константиновською та вважає її неймовірною жінкою.

Пані Валентина з початку війни, з 2014 року, системно допомогає української армії та добровольцям, – сотні маскувальних сіток, кікімор, чохли на міномети та артилерію, – це та багато іншого зробила вона своїми руками! – розповів він.

За словами Авер'янова, Валентина Константиновська – сильний та надійний боєць, з яким можна йти у розвідку. Варто зазначити, що захисниці 79 років.

Українці в коментарях до цієї новини дивуються, що пенсіонерка вкрай жвава та справді "серйозно налаштова дати відсіч РФ".

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?