Готові повністю - у Раді вразили новим попередженням
Категорія
Політика
Дата публікації

Готові повністю - у Раді вразили новим попередженням

Готові повністю - у Раді вразили новим попередженням
Джерело:  online.ua

Верховна Рада готується до нової сесії, яка відзначиться більшою кількістю політики, стверджує спікер Дмитро Разумков. Зміни акценту пов'язані з проведенням місцевих виборів по всій країні. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на виступ спікера перед журналістами.

За його словами, іншим важливим питанням для розгляду стане Державний бюджет на 2021.

"На цю сесію стратегічним буде питання саме Держбюджету на наступний рік. Згідно з законодавством, він має надійти до ВРУ до 15 вересня. ВРУ готова до цього повністю, і профільний комітет і всі інші комітети, які будуть долучені до цього процесу, готові працювати, вносити пропозиції. Станом на сьогодні відповідного законопроєкту до ВРУ внесено не було", - пояснив Разумков.

Керівник парламенту додав, інші законопроєкт виноситимуть на сесію відповідно до планів законодавчої роботи Ради та корективам, які зумовлені епідемією.

"Буде більше політики в цій сесії, адже наближаються місцеві вибори. Все, що буде відбуватися в державі, і в тому числі в політичному органі ВРУ, також буде пов’язано з місцевими виборами. Але я надіюся, що конструктив буде більш вагомим для народних депутатів, ніж рейтинги на місцевих виборах", - зауважив спікер.

Нагадаємо, проведення місцевих виборів в Україні планується 25 жовтня. Вони пройдуть в усіх районах за винятком окупованих чи тих, що наближені до лінії зіткнення на Донбасі. Початок виборчого процесу передбачається 5 вересня.

Як повідомляв ONLINE.UA, у фракції "Слуга народу" наголосили, вибори неможливо провести в ОРДЛО. За словами народного депутата Олександра Качури, для голосування потрібні певні умови. Парламентарі не погодяться затверджувати їх до повернення українського контролю на ділянку кордону з Росією.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?