Готовий до атак: з'явилася весела карикатура на Путіна
Категорія
Світ
Дата публікації

Готовий до атак: з'явилася весела карикатура на Путіна

Готовий до атак: з'явилася весела карикатура на Путіна
Джерело:  online.ua

Відомий карикатурист Сергій Йолкін зобразив президента Росії Володимира Путіна, який "захищається" від інформаційної атаки.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сторінку Йолкіна в Facebook.
"Ну і де ж обіцяна інформаційна атака?" - дивується герой карикатури.



Нагадаємо,

російські журналісти розкрили кілька фактів з біографії відомого віолончеліста Сергія Ролдугіна, хрещеного батька дочки Володимира Путіна

і друга його молодості, який, за словами прес-секретаря Кремля Дмитра Пєскова, стоїть в центрі "чергового інформаційного вкидання" проти президента Росії.


Ролдугін - не тільки друг президента Росії, він пов'язаний бізнесом з багатьма іншими пітерськими знайомими Путіна, серед яких юрист Микола Єгоров, який дав старт політичній кар'єрі російського лідера, акціонери банку "Росія" Юрій Ковальчук, Геннадій Тимченко, Микола Шамалов, Олексій Мордашов та інші.


Також повідомлялося, що

російський бізнесмен Кирило Шамалов, якому минулого тижня виповнилося 34 роки, - один із наймолодших мільярдерів у світі

. За три роки він накопичив статки, які оцінюються в суму понад $1,3 млрд, що принесло йому місце в списку мільярдерів Forbes цього року. Основний фактор, який призвів до такого зростання доходів, знайомий багатьом російським олігархам - тісний зв'язок з президентом РФ Володимиром Путіним.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?