Готуйтеся: Джоан Роулінг шокувала всіх фанатів "Гаррі Поттера"
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Готуйтеся: Джоан Роулінг шокувала всіх фанатів "Гаррі Поттера"

Готуйтеся: Джоан Роулінг шокувала всіх фанатів "Гаррі Поттера"
Джерело:  online.ua

Британська письменниця, "мама" Гаррі Поттера, Джоан Роулінг всіх не на жарт спантеличила своїм новим дописом у Твіттері. Вона опублікувала загадковий допис, який доповнила міткою послідовників Волдеморта, передає ONLINE.UA.

"Іноді тьма приходить з несподіваних місць #HarryPotter #CursedChild", – таку фразу Роулінг залишила у твіттері, доповнивши її зображенням Чорної мітки. Таким символ наносять послідовники Волдеморта на свою шкіру, використовуючи його для впізнаваності серед своїх і залякування.

Фанати зразу ж заговорили про продовження екранізації серії романів про "Гаррі Поттера", однак ресурс Pottermore спростував цю інформацію, хоча додав, що "поттероманів" чекає щось справді цікаве.

"Прокляте дитя чекає щось захоплююче, але це не фільм", – поділились представники офіційного фан-сайту про Гаррі Поттера.

Трохи пізніше творці "Гаррі Поттера" пролили деяке світло на майбутнє франшизи. Окрім книги під назвою "Гаррі Поттер і прокляте дитя: подорож" на фанатів чекає продовження історії чарівника Гаррі Поттера. Що це буде – п'єса, книга чи фільм – наразі невідомо, але офіційний фан-сайт Pottermore опублікував плакат із зображення дорослого Гаррі Поттера, який досі бореться з Волдемортом. Тому - готуйтеся!
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  незалежна студія Triangle опублікувала трейлер фільму "Волдеморт. Походження нащадка", який розповість про долю Тома Редла після випуску з Хогвартса.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?