Готуйтеся: Facebook здивує користувачів вражаючими змінами
Категорія
Технології
Дата публікації

Готуйтеся: Facebook здивує користувачів вражаючими змінами

Готуйтеся: Facebook здивує користувачів вражаючими змінами
Джерело:  online.ua

Всесвітньо відома компанія Facebook Inc. презентувала новий дизайн соцмережі - тепер більше уваги приділяється групам і особистому спілкуванню користувачів, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Bloomberg.

На даний момент відомо, що новий дизайн для мобільного додатку виділяє групи, до яких приєдналися користувачі, і показує персоналізовану стрічку подій в усіх групах, в які входить користувач, на спеціальній вкладці. Додаток також змінює колір - він буде оформлений в білому кольорі замість традиційного синього.

В соцмережі пояснюють, що групи, які можуть бути загальнодоступними або приватними, будуть використовуватися для зв'язку між друзями на відстані, об'єднувати людей зі схожими інтересами або захопленнями і організовувати заходи.

"Facebook представить інші нові функції. Служба Facebook Dating отримає функцію Secret Crush, яка дозволяє людям "проявляти інтерес" до дев'яти своїх друзів в Facebook. Якщо хтось з них є в Facebook Dating, він отримає повідомлення про те, що хтось закоханий в нього. Якщо ця людина раніше додала шанувальника в свій список Secret Crush, Facebook покаже збіг. Соцмережа також допоможе налагодити не романтичні стосунки. Функція "Зустрічайте нових друзів" буде давати рекомендації, засновані на деяких збігах, наприклад, проживання в тому ж місті або робота в тій же компанії", - сказано в повідомленні.

Генеральний директор компанії Марка Цукерберга каже, що ці зміни є найбільшими за останні п'ять років.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  в компанії Facebook зізналися в новому масштабному витоку даних користувачів соцмережі. На цей раз жертвами стали близько семи мільйонів власників акаунтів, до фото яких отримали доступ розробники сторонніх додатків.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?