Готуйтеся: синоптики зробили важливе попередження
Категорія
Україна
Дата публікації

Готуйтеся: синоптики зробили важливе попередження

Готуйтеся: синоптики зробили важливе попередження
Джерело:  online.ua

Синоптики закликають українців готуватися, адже на країну насувається похолодання, дощі та мокрий сніг. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Укргідрометцентр".

Так, 30 жовтня у південній частині, східних областях, на Закарпатті й Прикарпатті місцями невеликий дощ, в Карпатах з мокрим снігом, на решті території без опадів. У вівторок вночі до 1-6° тепла, вдень до 5-10° (на півдні та сході вночі 4-9°, вдень 11-16°).

У середу вночі від 3° тепла до 2° морозу, вдень до 2-7° тепла, на півдні країни вночі температура істотно не зміниться, вдень знизиться до 7-12°. Вітер західний з переходом на північний, 5-10 м/с.

В Києвській області 29 жовтня місцями невеликий дощ, вночі до 1-6° тепла, вдень до +5+10°. 30 жовтня у Києві та області без опадів, вночі +3°-2°, вдень до 2-7° тепла. Вітер західний з переходом на північний, 5-10 м/с.

"31 жовтня – 1 листопада істотні опади не прогнозуються, вночі 0-5° морозу, на Закарпатті та крайньому півдні країни, 1 листопада і в північних областях від 2° морозу до 3° тепла; вдень в Україні 2-7° тепла, на Закарпатті та крайньому півдні країни до 10° тепла. На Київщині температура вночі 31 жовтня 0-5° морозу, 1 листопада від 2° морозу до 3° тепла; вдень 2-7° тепла. Без істотних опадів", - сказано в повідомленні.

 Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  в Росії, на Кузбасі, випав чорний сніг.  Зазначається, що він потемнів через викиди вугільного пилу на двох місцевих збагачувальних фабриках.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?